0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,

Жени,  :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: :happy_birthday_1:

Един хубав пухкав бебок ти желая около термин :)

Рачо, дано следващия месец да успеете :)

На всички желая много късмет и никакви лелки повече

:pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Жени,Честит Рожден Ден и от мен миличка  :balk_19:. С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това ! Много целувки :balk_104: :bighug: :bighug: :bighug:
Ех, Рачо ...  :(
Уф...как се ядосах преди малко...че пак съм резерва...направо  osi_7
... и трябваше с някого да споделя, че иначе  :balk_146: ще се сдухам от реване... Уф... пак ще трябва да пренастройвам мечтите ;)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Жени, :happy_birthday_1:.Много здрава и мнгоо щастливи ,цялото ти семейство /
Рачо ,съжалявам.Дано дръгия месец защо пък да не се случи чудо .Никога не се знае .
Лека вечер на всички .
*
Честт рожден ден, Женя! :ballons:
Желяя ти много здраве и щастие безюкрайно.
Сега дами и Рачо ше Ви пожеля приятна вечер,
отивам изкъпя нашето коте, че е станала голяма мърла
 :a_cat_06:
*
Ако случайно Женичка пропусна темичката за нея и тук да честитя : :happy_birthday_1: Да си много щастлива,усмихната и оттук нататък само прекрасни моменти !Целувки

Добро утро милички!
Тук обаче наистина все едно бомва е паднала  :balk_159: :balk_80:!
Като се сетя преди по това време поне 4-5 мацки са се разписали  :balk_173:,а сега пак аз да ви поднеса  :fridge: закуската  :eating: :coke:.Не че ми е проблем ама......Стегнете се  :balk_77:
Късмет на всички в ловуването  :heartbeat: :bed: и чакаме отчети!
Спорен дъждовен ден!
*
Добро утро и от мен мацки!Сиси много вкусна закуска си ни направила.Успех с Клостилбегита!!
tsvety_t   -хайде мила чакаме хубави новини вече от теб!!!!!!
Спорен ден!!!! :)
Добро утро на всички !Закуската както винаги е супер, благодаря sismondi! В този дъждовен ден, позитивизма трябва да вземе превес, така че си пожелавам да ни върви по вода!   :)
Добро утро и от мен сладуранки. Аз този месец май няма да има с какво да се похваля,защото б.т не се покачва,въпреки че тестовете за овулация бяха положителни :balk_138:.Късмет на всички момичета ,който се надяват да видят :bfp1:. Лек и изпълнен с много положителни емоции ден. Много цунки :balk_104: :bighug: :bighug: :bighug:
Здравейте и от мен
Лек ден на всички
Здравейте  :D Радвам се да ви видя... Днес се наслаждавайте на хладинка... и се топлете с любов  :bed:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

:D  Виждам, че всички сте ме послушали и сте цопнали  в :bed: , айде вече може да се връщате в темичката  :lol:
Да Ви поднеса и закуска в леглото

Хубав ден на всички!

*
:D  Виждам, че всички сте ме послушали и сте цопнали  в :bed: , айде вече може да се връщате в темичката  :lol:

:balk_47:  :balk_56: Закуската е  :balk_53:
Приятен ден на всички и късмет!

*
Привет и от мен ,сладурани .
Dragon ,благодаря ти за закуската .
Лек и спокоен ден на всички ,а за палчетата знаете ,стискам за всички ,на който за каквото е нужно .
tsvety_t ,очакваме новини ,хайде изкарвай тестчето . :D
Добро утро, от ветровитото море.
Драконче, много хубава закуска си ни спретнала.
Това с топленето в леглото много ми допада. То на нас само това ни остава, след като секса ни е категорично забранен, за неизвестен период. Здраве да е!
Лек ден и успех на всички, който за каквото му трябва.
Привет и от мен за днес  :D
На мен днес ми е последен работен ден преди отпуска и хич не ми се работиииии,ама ще изкарам някакси.
Друго няма с какво да се похваля!Снощи  :heartbeat: :bed: въпреки,че ми се вижда доста рано ама......Надежда!
katrin_sl да можеше да ми дадеш двечките на мен  :balk_133: :balk_134:!
Спорен Петък и не се преуморявайте много!
Пазете сили за  :heartbeat:
 :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Август 12, 2011, 12:09:01 pm от sismondi »
Привееет
Как сте днес
Сисимонди - имай вяра, ще получиш това което искаш
Лек ден
Здравейте с днескашна дата!
Да вземем да похапнем-чееееее трябва да се поддържа фигура  :balk_602: :balk_600:
Мерси Lioni_R все още имам надежда да успеем без значителна лекарска намеса!
Лек ден на всички  :balk_21: :bighug:
Добро утро и от мен.
Днес вече е хубаво и слънчево времето.Желая ви спокоен и слънчев уикенд.

п.с.: Пете, можеш да ме преместиш в НЕ-чакащи около 26-ти Август.
« Последна редакция: Август 13, 2011, 12:21:00 pm от Златен дъжд »