0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Привет момичета !!!
Вента благодаря ти за закуската .
jolie16 много съжалявам  :bighug:
Лек ден на всички и нали знаете стискампалчета за всеки ,на който за каквото му е нужно .
*
Добро утро,
Вента благодаря за закуската.Златен дъжд за жалост си права, но се надявам да си права и затова, че до 2-3 месеца и вие ще сте вън от този списък, а в най-долния  :D  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Спорен ден на всички
*
Здравейте, момичета. :)

Нямам никакво време да пиша, лято е все пак.  :D Но редовно ви чета и стискам палци на всички за успех!

Златен дъжд, и аз все още съм тук, но всички рано или късно ще "напуснем темата."  :D Горе главата!

Хубаво лятно настроение на всички, и много усмивки! :)
Здравейте... уф аз съм тук вече повече от 5 години  :( ...нищо че рядко пиша, но мноооого чета... Имам чувството, че всички ви познавам ...  Е, така ще е...някой (  :? като мен) все трябва да поддържа тука огъня и да посреща и изпраща щастливките... Дано са повече и в темата да пишат все по-малко момичета с проблеми :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Dragon, време е вече някой друг да поеме "домакинството",май??? :lol: :lol: Време за промяна в личния състав и аз мисля въобще да не се ослушваме!! osi_19 Все ми се струва,че скоро ще се появят  :bfp: Освен това ,не си губете времето със закуски разни!!! :x Нали имаме съревнование ??? :lol: :lol:
Жили,тая гадина :witch: май е много упорита,но ние ще и намерим слабото място osi_7
Пазете се днес,че кода пак е оранжев,на места, но на морето се живее!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
Здравейте
олеле много топло и дано темата прегрее от  :bfp:
Здравейте и от мен!
Златен дъжд,мила и аз съм тук.Както каза Serendipity чета ви редовно,но не пиша.А и то при мен няма нищо ново.Всичко си е по старо му.Работим  :bed: :heartbeat: по въпроса ,амаааа.......за сега нищо!От вчера пия Клостилбегит 5 дни по 1 табл.и това е.
Честито на всички които видяха  :bfp: и искам да им кажа,че се радвах за всички.
Лека вечер от мен и до скоро !
Добро утро поспаланкииииии!
Хайде на закуска!
Ето и времето днес е супер!
Спорен ден на всички!
Добро утро и от мен ! Закуската, като всяка сутрин е прекрасна. Желая усмихнат ден на всички и нека днес още някой се похвали с  :bfp:
*
Добро утро и от мен, закуската е чудесна!Днес ще е хладничко ...и съм мнооого доволна.
Приятен и усмихнат ден и дано има много  :bfp:

*
Добро утро и от мен
момичета почерпете се , поне виртуално , днес ставам на 27 години  :oops:
Спорен и прохладен ден на всички и естествено много стиснат палци
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Честит рожден ден, Жени! Да си жива и здрава и само щастливи мигове оттук нататък :happy_birthday_1:!
*
Честит рожден ден и от мен Жени! :balk_5:Да си жива и здрава и нека за напред само хубави емоции и много любов!Благодаря за почерпката.Весело празненство!!! :balk_16:
ЧРД, Жени! Леко раждане ти пожелавам и прекрасно и здраво бебче на финала!!!Много щастие и усмивки!
Благодаря за почерпката.Много обичам бейлис с кафе!!!
Жени Честит рожден ден и скоро ще получиш ной-желания подарък
Женка Честито и тук!
Пу за мене едната бутилка Бейлис - многоооооооо го обичам  :oops: :lol:

Има темичка за Жени  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46496.msg853430#msg853430
*
Честит Рожден Ден, Женя! :happy_birthday_1: Желая ти много щастие, здраве и късмет!
 :happy_birthday_1: на Лъвицата Женя!

:) влизам и аз да се разпиша...да не ме забравите...Днес във Варна ту се мръщи, ту изгрява слънце и става мнооого жежко... Аз се надявам да завали, че хич не ми се ходи на плаж...ами да взема малко да  почистя :dishes: ... че съм я подкарала едно мързеливо ;)
Айде хубав ден на всички, особено на ражденничката!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Честит Рожден Ден на Женя и от мен ! Здраве, мноооого щастие, късмет и сбъднати мечти !
*
Женя,честити рожден ден и от нас! Много щастие желаем,на теб и на всички обичани5 от теб хора! :happy_birthday_1:
За жалост ,вчера се появи тая гад  :witch: и при нас! :x Много бях разочарован! А трбваше вече да съм свикнал,ама то към тези неща не се привиква,май.
Петя,пиши ни в списъка за септмври!!! :pleasantry: Макарче,при нас през месец е възможността,но винаги стават чудеса,нали? А такива вече са се случвали,макар и това да е тема за една друга тема! :wink: :offtopic:
Лек ден на всички!
/www.mamaibebe.com][/url]