0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета, бих искала да ви попитам, дали има клиники, които работят в събота и неделя, или само единият от почивните дни. Бих искала да си направя някои изследвания, но не мога през седмицата, тъй като съм на работа. Също така как сте практикували когато сте от един град, а посещавате манипулации и процедури в друг. Може ли лекар от моя град да ме наблюдава ехографски, а за процедурите да ходя в клиниката? Например при инсеминация.
Re: Клиника по стерилитет, работеща в събота.
« Отговор #1 -: Юли 31, 2011, 14:38:59 pm »
 :) силванче, има разбира се. от къде си? и къде ще ти е удобно - софия, пловдив, варна, плевен? не е проблем да се уговориш с лекаря да те следят на място.

Re: Клиника по стерилитет, работеща в събота.
« Отговор #2 -: Август 01, 2011, 18:05:44 pm »
Здравейте момичета, бих искала да ви попитам, дали има клиники, които работят в събота и неделя, или само единият от почивните дни. Бих искала да си направя някои изследвания, но не мога през седмицата, тъй като съм на работа.

Мисля, че няма клиника, която да почива събота и неделя, лекарите работят по график и просто трябва да се обадиш по телефона на избраната от теб клиника и да си запишеш час.

Също така как сте практикували когато сте от един град, а посещавате манипулации и процедури в друг. Може ли лекар от моя град да ме наблюдава ехографски, а за процедурите да ходя в клиниката? Например при инсеминация.


Аз лично не бих се доверила нито на АГ от местното ДКЦ, нито на лабораторията им. Всички момичета в процедура решават сами този проблем - договорки с работодателя; болнични от ОПЛ или си ползват отпуска.


Първата крачка е да си избереш клиника и лекар. Успех!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*
Re: Клиника по стерилитет, работеща в събота.
« Отговор #3 -: Август 01, 2011, 19:07:45 pm »
Първата крачка е да си избереш клиника и лекар. Успех!

Покрепям! От този списък:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1065&Itemid=109