0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Избор на име
« Отговор #20 -: Юли 29, 2011, 22:22:38 pm »
Калоян харесвам най-много! Българско име, царско при това!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #21 -: Юли 29, 2011, 22:22:55 pm »
Любимото ми мъжко име с К е Крум. Харесвам също Кирил, Калин, Камен, Калоян.
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #22 -: Юли 29, 2011, 22:37:54 pm »
Аз ако не греша преди такива теми не се пускаха, а ако се пуснеха предизвикваха спорове и бързо се заключваха. :ask:
07.10.2009
*
« Отговор #23 -: Юли 29, 2011, 23:14:35 pm »
Да не казвам, че искаше да го кръсти Махди, но това е дълга история  :lol:.

Така, така. Мъжът ми през ден се връща от работа, където изобилстват индийци, и заявява, че Маниш/Рупеш/Дупеш/Партакеш/Пушпиндер (избери едно) е чудесно име за момченце.

*
« Отговор #24 -: Юли 29, 2011, 23:22:54 pm »
И аз харесвам Константин и Калоян :)Обаче ако знаех,че всяко второ момченце ще  бъде с това име,щях доста да помисля преди да избера това име(и все пак много си го харесвам,пасва идеално с бащино и фамилия-звучи тежко и мъжкарско ;)  )

*
« Отговор #25 -: Юли 29, 2011, 23:48:04 pm »
А пък на мен ми харесва Кубрат.
*
« Отговор #26 -: Юли 30, 2011, 11:04:51 am »
И .... момчешките майки, не забравяйте, че от имената които сега давате на синовете си ще се образуват бащини имена един ден.
Ужас, Пеше изобщо не съм го мислила това. Пфу, че гадно е Боянов/а  :? Прецаках Унуката  :lol:

Да не казвам, че искаше да го кръсти Махди, но това е дълга история  :lol:.
Дълга, но надушвам че ще е забавна
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #27 -: Юли 30, 2011, 12:27:01 pm »
Боянов си е добре. Имам приятелка, която е много горда с Иван-Асен, но към десетата му година се сети да се чуди как аджеба ще е бащиното име на децата му. Пък такива Стивънов, Дейвидов .....  :lol:
« Отговор #28 -: Юли 30, 2011, 15:14:28 pm »
Боянов си е добре. Имам приятелка, която е много горда с Иван-Асен, но към десетата му година се сети да се чуди как аджеба ще е бащиното име на децата му. Пък такива Стивънов, Дейвидов .....  :lol:

Сигурна съм че тогава ще се тръткат да им махат ов-а в края....

*
« Отговор #29 -: Юли 30, 2011, 17:49:54 pm »
Коки, при нас историята е като на Цигу. Мъжът ми работи с кувейтци и китайци, и искаше арабско или китайско име да е. А пък аз исках да е със буква по средата някъде на азбуката и така предложението беше Махди. Като буквата Х в името се изговаря особено. Представях си как ме питат навсякъде как се казва бебето. Най-вече в църквата когато ходехме да ни четат чиста молитва.
От друга страна мъжът ми искаше името да е лесно за изговаряне и писане от чужденци. Е, не стана точно така  :wink:.
Иначе исках да е с буква по средата на азбуката, че по мое време учителките обичаха да започват изпитването с учениците с първите или последните имена от класа  :lol:.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #30 -: Юли 30, 2011, 23:12:08 pm »
И .... момчешките майки, не забравяйте, че от имената които сега давате на синовете си ще се образуват бащини имена един ден.
сега и без ов/ова може, та не е страшно. моят син е с бащино име валери, че валериев нещо не ми звучи хич
*
« Отговор #31 -: Юли 31, 2011, 03:26:17 am »
Коки, при нас историята е като на Цигу. Мъжът ми работи с кувейтци и китайци, и искаше арабско или китайско име да е.

Смарайди, ние само се шегуваме с тези екзотични имена. Откъм реални пристрастия, мъжът ми все клони към римски императори.

Най-шантавите имена, които съм срещала, са Moxie Crimefighter, Fifi Tricksybell, Pilot Inspektor и Audio Science. Ето и други гениални хрумвания на звездите: http://www.cracked.com/article_15765_the-20-most-bizarre-celebrity-baby-names.html
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #32 -: Юли 31, 2011, 05:39:45 am »
И аз все клоня към римски - Константин, Мацим, Александър. Андереа исках да я кръстя Адриана, но на мъжа ми повече му хареса Андреа и така си остана.

Б.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #33 -: Юли 31, 2011, 09:12:34 am »
Калоян,Камен,Калин.. Страхотни имена.. :) Само да раждаме момчета-голяма работа че ще са с еднакви имена  :D
За името и фамилията наистина сте прави-трябва да има хубаво звучене-Още повече че сега никой не гледа на дядото,на бабата буквата..ТА ако има и на другата баба че и дядо нещо..
Сега и аз малко оф :)
Нашия син го кръстихме Владимир-аз много харесвам това име..НА княз Владимир :)0ъжа ми и той се съгласи.Че и напасна и с фамилията ни-Владимир Станев :)Че аз и баща му сме с почти еднакви имена и голяма майтап пада с нас(особено на сватбата в църквата с този поп )-аз съм Станислава-той Светослав...
Каквото и име да измислите детето ще стане такъв какъвто вие го направите :) името е камъче в бижуто :) Лек ден
*
« Отговор #34 -: Юли 31, 2011, 11:50:56 am »
Цигу, и ние се шегувахме  :wink:.

Едно дете се казва Викториан, аз на него си кръстих кокера :).

А Харпър Севън на Бекъм цепи мрака.

Повече няма оф от мен  :oops:.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #35 -: Юли 31, 2011, 19:25:54 pm »
Ох каква глупост съм написала -Максим имах предвид.

*
« Отговор #36 -: Август 01, 2011, 20:07:13 pm »
Така, така. Мъжът ми през ден се връща от работа, където изобилстват индийци, и заявява, че Маниш/Рупеш/Дупеш/Партакеш/Пушпиндер (избери едно) е чудесно име за момченце.
Оле Цигу, ако знаеш само как ме разсмя!! Ама на глас го откарах да се смея, така както съм на работа   :lol:
Имената, които момичетата са посочили по-горе, са в общи линии имената, които и аз харесвам..
При нас проблема е, че трябва да мислим имена без "Р", които звучат добре и на английски и на български. Засега съм се спряла на мъжко име - Лукас. Да ама женско име нямаме изобщо.. Да не говорим, че ни трябват 2 женски и 2 мъжки имена.. В случай, че са момиче и момче, ще си изберем по 1 от двете избрани...ако някой има идеи, да помага... Няма значение с коя буква...

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #37 -: Август 01, 2011, 20:16:24 pm »
Оле Цигу, ако знаеш само как ме разсмя!! Ама на глас го откарах да се смея, така както съм на работа   :lol:
Имената, които момичетата са посочили по-горе, са в общи линии имената, които и аз харесвам..
При нас проблема е, че трябва да мислим имена без "Р", които звучат добре и на английски и на български. Засега съм се спряла на мъжко име - Лукас. Да ама женско име нямаме изобщо.. Да не говорим, че ни трябват 2 женски и 2 мъжки имена.. В случай, че са момиче и момче, ще си изберем по 1 от двете избрани...ако някой има идеи, да помага... Няма значение с коя буква...

Давид :) Лукас и Давид..Калина и Мартина :)
*
« Отговор #38 -: Август 01, 2011, 21:02:44 pm »
Давид :) Лукас и Давид..Калина и Мартина :)
Сари, мъжа ми е Дейвид. Той и без това само повтаря, че ако имаме момче(та) едното ще се казва Дейвид Младши ..
Аз съм Галина, та гледах да е малко по различно звученето на женските имена.. Имаме такива хубави български имена, и като ги произнеса и така смешно ги повтаря моя съпруг, че просто не мога да си представя някой така да ми казва на децата.. Затова сме се разбрали да няма "Р" в имената и да звучат гладко и на двата езика.. Калина ми харесва, но ще ме обвинят в кръщаване на на бебето на себе си..  :balk_154: (от американската страна на семейството)

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #39 -: Август 01, 2011, 21:20:19 pm »
Никол, Натали... И Кристина звучи международно, само дето има р :D.