Ние имахме същия проблем при избора на име. Българският език е много труден за произнасяне на испанците (и не само...). След повече от 10 години слушане на всякакви варианти на моето име (Стефка), имах едно основно изискване: името да е лесно и звучно на ВСИЧки езици (поне на повечето от тях). И така, избрахме Ивана. Оказа се добър избор. На познатите испанци им харесва, на нас със съпруга ми също...а, щях да забравя: спечелих точки със свкървата, която се казва Иванка.
Гале, колкото до имената на твоите бебоци...: Дейвид (Давид) е лябимото ми мъжко име от детството ми, от както се помня. Даже си спомням, че си въобразявах, че се омъжвам все за Давидовци...Накрая не стана така обаче...Също ми харесва много Виктор (ако е рекъл Господ да имаме момченце по-нататък, може би...), но има “Р”. Мъжки имена, които да ми харесват още са: Константин (е супер!), Иван, Себастиян, Диего (мисля, че не е добър избор в твоя случай, защото е много испано, не знам...), Даниел...
За принцеси: Ивана (естествено...), Калина (без съмнение), Диана, Даниела, Виктория, Ана, София, Божана, Сияна....
Изборът е твой...Чакаме с нетърпение да ни кажеш пола на бебетата, така ще се концентрираме върху конкретната задача!