Да не съм те чула да се съмняваш в каквото и да било ,че е възможн!Ще се бориш и правиш всичко, което трябва до последно.Ето ти и рецептичка, която в тази аптека можеш да си е поръчаш направо да ти е направят. В нея си има даже и специалист, който като му разкажеш за състоянието ти-ти казва какво трябва да правиш и какво да вземате и ти и мъжа ти. КОПИРАМ ти нещо,което съм намерила и аз също пия, но заради тръбичката ми:
КИСТА НА ЯЙЧНИКА, ПРОЧИСТВАНЕ НА ТРЪБИ
С тази рецепта, която пих в продължение на 4 месеца 4 пъти дневно по 150 мл на гладно си прочистих маточните тръби, които бяха запушени и неутрализирах киста в левия яйчник (колкото кокоше яйце) и 2 малки кисти на десния (колкото лешник).
А ето я и рецептата:
червен кантарион – 1 суп. лъжица
жълта кантариона – 2 суп. лъжици
бял равнец – 2 суп. лъжици
цариче – 2 суп. лъжици
гръмотрън – 2 суп. лъжици
Смесват се билките и се сипват в 600 мл вода. Ври 1 мин. Престоява 30 мин., прецежда се и се пие 3 пъти дневно(по около 130 -150 мл)
За успешното лечение важни роли играят не само храненето, подходящите фиторецепти (или други), но и до голяма степен емоционалната хармония и топлия микроклимат около нас.
Вземаш си от всички билки по 50 или 100гр. и си ги правиш пропорциите всеки ден.