0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля за коментар на графиката ми
« -: Юли 27, 2011, 22:27:46 pm »
Здравейте! Много ще съм благодарна, ако някой ми погледне графиката, и си даде мнението, дали е нормално да имам такива колебания в БТ. Това е вторият месец, в който я следя и малко ме притеснява. Благодаря предварително :)
Re: Моля за коментар на графиката ми
« Отговор #1 -: Юли 28, 2011, 09:02:18 am »
Графиката не се вижда.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #2 -: Юли 28, 2011, 18:24:24 pm »
Ужасно съжалявам  :? Надявам се сега да е наред.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #3 -: Юли 28, 2011, 18:41:03 pm »
Графиката ти не показва да е имало овулация. И миналия месец ли изглеждаше така? Ако да - потърси причината.
« Отговор #4 -: Юли 28, 2011, 20:26:20 pm »
Ми то може и да е имало овулация на 15-тия, 16-тия ден от цикъла, но после ми е странно защо ти пада температурата така драстично... Може да използваш, ако искаш, тестове за овулация следващия път през фертилните дни и да продължиш със следенето на температурата... Може да е нещо инцидентно само за този цикъл.
*

• 1357
« Отговор #5 -: Юли 28, 2011, 20:36:43 pm »
За да се каже, че е имало овулация температурата трябва трайно да се повиши, а тук се понижава.
« Отговор #6 -: Юли 28, 2011, 20:52:51 pm »
Мерси много за коментарите, момичета. Лошото е, че и миналия месец нещата не изглеждаха по-добре. Ходих на лекар (отново, и пак при друг лекар). Пусна ми хормони и каза, че всичко е наред. Тестостерона е малко висок - 3.3 като горната граница е 2.8, а прогестерона - по-близо до долната граница. Според доктора не било проблем, вие как мислите?
Имам и други някакви, чисто технически, въпроси. Първо - това, че не измервам температурата точно по едно и също време, плюс-минус половин час(понякога се събуждам по-рано), дали има значение? И второ, дали да не пробвам с обикновен термометър другия месец? Този е електронен и не знам дали мога да му имам доверие. Пожелайте ми успех и да ви се връща :)
*

• 1357
« Отговор #7 -: Юли 28, 2011, 20:59:38 pm »
Аз мерих и с живачен, и с дигитален и си имаше двуфазност. Не е от термометъра. Хубаво е меренето да е в един и същ час всеки ден , но и +/- половин час също не мисля, че е отговорно за вида на графиката. Най-добре посети лекар, който ще коригира хормоните ти.
« Отговор #8 -: Юли 28, 2011, 22:36:21 pm »
Здравей Аселина !
Хубаво е прогестерона да се приближава до горна граница ако я минава е още по добре  :)а ти пишеш че твоята е на долна.Тостестерона пък е висок-явно има проблем с хормоните.Други хормони изследвала ли си ?!
За да помогнем можеш да напишеш резултатите в тази темичка
Успех и дано скоро да се похвалиш  :bfp: :goodluck:

Вярвам!!!!
« Отговор #9 -: Юли 28, 2011, 22:57:14 pm »
Здравей Аселина !
Хубаво е прогестерона да се приближава до горна граница ако я минава е още по добре  :)а ти пишеш че твоята е на долна.Тостестерона пък е висок-явно има проблем с хормоните.Други хормони изследвала ли си ?!
За да помогнем можеш да напишеш резултатите в тази темичка
Успех и дано скоро да се похвалиш  :bfp: :goodluck:

Здрасти Бебешори! Пуснах резултатите, както ме посъветва, и сега ще чакам някой да ме просветли по въпроса.
Много благодаря за пожеланието, а на теб тъпкано да ти се връща :) :goodluck:
« Отговор #10 -: Юли 29, 2011, 22:16:53 pm »
 Здравей Aselina. Добре дошла при нас.Пожелавам ти да се задържиш тук колкото може по-малко и скоро да ни покажеш една чудесна бременна графика.Според мен може да е омало ову вчера или днес.Ще видим утрешната температура дали ще е по-висока. Дано е :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.
« Отговор #11 -: Юли 30, 2011, 10:10:01 am »
Може някой билков препарат да помогне за регулацията на хормоните евентуално, щом като лекарят не ти изписва нищо друго. Има доста такива с различна насоченост, например М2-тон, Фертилаид, Ивкейр, Инофолик... Но трябва да се избере внимателно в зависимост от хормоналните изследвания. Може да се консултираш със своя лекар за тях. Или най-добре да потърсиш друг доктор, с който да се консултираш, защото може да имаш някакъв доста по-сериозен проблем. Успех и дано да е нещо безобидно, коригиращо се с билкови продукти.
« Последна редакция: Юли 30, 2011, 10:22:06 am от rosefromstars »
« Отговор #12 -: Юли 30, 2011, 12:50:51 pm »
Благодаря ти, Маргарита! От твоята уста, в Божиите уши :) Днес Т беше малко по-висока, но и да съм имала О, изпуснали сме я :( Не се обезнадеждавам и продължаваме към следващия месец :)                       
Rose, аз вече вземам билкови препарати по лекарско предписание - Инофолик, Циклонорм и Хормил. С доктора се разбрахме след 2 месеца пак да се видим, за да ми даде нещо друго, ако е необходио. Дано да се видим по друг повод, по приятен ;)
Още веднъж успех на всички! :bighug:
« Отговор #13 -: Август 01, 2011, 08:16:42 am »
Здравейте отново. Този път М ме изненада сериозно - дойде ми на 22 ден, като обикновено цикълът ми е 30-32 дни :( Не знам да ме притеснява ли този факт или не  8O. Нещата, които пия, според доктора, подпомагат функциите на яйчниците, така че може и от тях да е. Мисля този месец да пробвам и с ову тестове. Коя марка ще ми препоръчате? Благодаря предварително! Хубав ден и успешна седмица.
« Отговор #14 -: Август 01, 2011, 08:32:22 am »
Може би е хубаво пак да започнеш да си мериш температурата и през фертилните дни да правиш тестове за овулация. Лично използвам Oview тестовете, но ако ми погледнеш графиката ще разбереш, че имам малко проблеми с тях, а може би и те с мен :), но най-вероятно може и аз да съм проблемна (не знам, ще видим по-нататък). И все пак определиха 2 дни с по-тъмна линия. Температурната графика може да ти покаже с кои хормони евентуално имаш проблем и да подскаже по-сериозни проблеми, но трябва да мериш температурата ректално или вагинално в един и същи час всяка сутрин, за да бъде максимално точна графиката ти. Успех и дано, ако имаш проблем, той се премахне по-бързо.
« Последна редакция: Август 01, 2011, 08:35:31 am от rosefromstars »
« Отговор #15 -: Август 01, 2011, 10:47:33 am »
Здравей мацке. Не се притеснявай !Нормално е да ти дойде след 22 дена,но не и по-рано. На мен също така ми дойде предният месец,но не се безспокоя. Аз също пия ЦИКЛОНОРМ за регулиране на цикъла . Ползвам тестовете за овулация OVIEW и съм много доволна.Хайде този месец да ни зарадваш с :bfp:. Стискам палци :crossfingers:. Много целувки :bighug: :goodluck:
« Отговор #16 -: Август 01, 2011, 13:15:01 pm »
Rose, дано проблемите ти свършат още този месец :) :goodluck: Аз продължавам с графиките, но все имам чувството, че не правя нещо като свят. Изчела съм всички правила за мерене на БТ, но ... знам ли, не ми изглеждат никак добре нещата. Затова ще пробвам и с тестове за О, дано се справя по-добре с тях  :lol:
Марго, страшно добре ми действаш, мила :) Много обнадеждаващо, благодаря  :bighug:
« Отговор #17 -: Август 01, 2011, 14:07:18 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_600:
« Отговор #18 -: Август 02, 2011, 08:42:53 am »
Дано всичко да е наред и скоро да видим твоите  :bfp: ! Стискам палци за тестовете, но с температурата нещата придобиват цвят, защото тестовете не са много точни. Успех и не забравяй да пишеш!  :goodluck:  :bighug: :grouphug:
« Отговор #19 -: Август 02, 2011, 16:02:08 pm »
Ох, надявам се и графиката на Т да е по-добра този месец. Имам сякаш някакво предчувствие, че нещата няма да все да са така черни   :balk_138: Ще пиша при всякакви новости. А през това време стискам палци и на теб, мила :goodluck:  :bighug: