0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моля за коментар на графиката ми
« Отговор #60 -: Август 22, 2011, 08:23:38 am »
 :goodluck: :bighug:

« Отговор #61 -: Август 22, 2011, 08:39:02 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
« Отговор #62 -: Август 23, 2011, 11:07:14 am »
Аселинка,не се смей на Розичка :balk_77:.Същото се отнася и за теб :balk_71:.Натискай мъжо до край.Ще го хванете това яйчице  най-накрая :eggsperm:.Къде ще ходи?Много цунки миличка и лек ден :balk_104: :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #63 -: Август 23, 2011, 16:26:24 pm »
Лошото е, че май няма яйчице за хващане, миличка, иначе няма къде да ходи :balk_600: Пък и тия дни нещо много жега, събраха ми се и ядове на работа, та реших да посъбера сили за следващия месец.
Целувки и успех на теб! :bighug:
*
« Отговор #64 -: Август 23, 2011, 19:34:27 pm »
Ей , понякога така ме разсмивате , че чак не знам какво да пиша.. :lol:
Целувки и от мен Аселинка и късмет !

« Отговор #65 -: Август 24, 2011, 09:12:39 am »
Не се ядосвай за нищо миличка.Знай ,че имаме една цел и трябва да сме максимално спокойни.Да им кажеш там на работа та,че ще има osi_6 .А ти не се притеснявай  и яйчице ще има ,и всичко ще е наред. Много те гушкам сладка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #66 -: Август 24, 2011, 10:38:48 am »
Тегли им една м.... на тези от работата от нас. Не се притеснявай всичко ще си дойде на мястото  :bighug:
« Отговор #67 -: Август 24, 2011, 13:05:23 pm »
Сладурани, страшни сте! Разсмивате ме, окуражавате ме, давате ми сили и надажда - прекрасни сте! :bighug: Дай Боже, в най-скоро време, всички да насочим цялата си енергия към прекрасни, малки  :babyflips:
« Отговор #68 -: Август 25, 2011, 08:38:43 am »
  Ах,слънцето ми.И този месец тая проклета   :witch:те е посетила.Съжалявам миличка. Не се отчайвай ,казахме септември е нашият месец прегго. Много те гушам и горе главата ,че ще има  osi_6.Целувки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
« Отговор #69 -: Август 25, 2011, 16:55:39 pm »
Да, Марги, очаквах да се появи :( Но... какво да се прави, шанс. Направо се възхищавам на хората, които с години опитват, и бебо все не става, а те продължават. Ние с моя мъж от около 6 месеца правим сериозни опити, а аз вече се чувствам изморена. Дай Боже да стане този месец. Ако не стане, следващия ще си направя фоликулометрия. Стискайте ми палци :balk_600:
:bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #70 -: Август 25, 2011, 17:55:23 pm »
Аселинче, още септвмри ще видим положителни тестчета, за да наваксаме за август...много късмет миличка

« Отговор #71 -: Август 25, 2011, 21:59:02 pm »
Точно така, Jolie, много съм се надъхала и аз. Трябва да стане! Трябва ми поне една добра новина, за да запазя надеждата си жива! Давайте момичета! Късмет на всички, до една! Прегръщам ви силнооо! :bighug:
« Отговор #72 -: Август 26, 2011, 08:28:44 am »
 Ей,сладуранке,какъв е тизи песимизъм миличка :balk_77:? Няма такова нещо .Как така ще се измаряш и отчайваш? Та това са само 6 месеца.Я се стягай  osi_6!Аз съм една от тези ,които се борят мноого години и също съм изморена страшно много ,но няма връщане назад. Никакви такива ,докъто не постигнем най-голямата  си мечта -да бъдем майчета. Много  те гушкам слънчице :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
« Отговор #73 -: Август 26, 2011, 08:52:04 am »
Никаква умора миличка,трябва да сме търпеливи и заредени с оптимизъм.Рано или късно всяка една от нас ще бъде щастлива  preggo.При някой по лесно при някои по трудно такъв е живота.Борбата е за нас - силните  :balk_103:
Късмет миличка и само напред  :goodluck: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #74 -: Август 26, 2011, 11:31:30 am »
Гледай напред Аселинка, уморително е и изнервящо, все се надяваме, а вещера пристига, ама това и беше на тази досадница. Както сме си казали септемви е усмихнатия месец и вместо вещица ще видим  :bfp:   :bighug:
« Отговор #75 -: Август 26, 2011, 13:12:49 pm »
Аси, в началото и аз така се бях надъхала и не си представях, че ще чакам две години, че и отгоре. Не са по-силни от теб тези, които не се предават, достатъчно силна си и ти и другите момичета, всяка една от нас. Но аз ти пожелавам още септември да видиш двете чартички и да не ти се налага да изпитваш силата си. Горе главата  :bighug:
« Отговор #76 -: Август 26, 2011, 14:18:25 pm »
Честно казано, винаги съм била силна и мнооого трудно се отказвам, даже почти никога. И сега няма да се откажа, още повече че толкова много искам  :bori_004: Понякога обаче губя доверие в себе си и имам нужда някой да ми каже, че мога. Досега много малко са били тези хора, но откакто ви открих, момичета, тези хора се увеличиха доста! :grouphug2:  :thankyousign: :bighug:
« Отговор #77 -: Август 26, 2011, 16:34:00 pm »
Успех!   :bighug: :bighug: :bighug: :grouphug:
*
« Отговор #78 -: Август 26, 2011, 20:01:39 pm »
 :hug2: :crossfingers: :bighug:

« Отговор #79 -: Август 27, 2011, 09:16:08 am »
 Разбира се,че МОЖЕШ миличка :balk_48:. Сигурна съм ,че имаш сили  и ще се бориш до край.Ще успееш и знам ,че ще бъдеш прекрасна МАМА :balk_103:.Много те гушкам слънчице :balk_104: :balk_104: :balk_104: