0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля за коментар на графиката ми
« Отговор #20 -: Август 03, 2011, 18:19:32 pm »
 Aselinka ,този месец се надявам  да сме и ние от късметлийките.Почини си миличка,че след няколко дена и ти тръгваш на лов като нас :bed:. Желая ти от все сърце този Август да остане незабравим за теб :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Гушкам те :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
« Отговор #21 -: Август 04, 2011, 08:10:36 am »
Така е, Марги, ще стискам палци и за двете  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Заредила съм се с оптимизъм, надежда и ... ову тестове :) и, ако е рекъл Господ, ще се похваля  :D Около мен повлякоха крак, така че се надявам да ми заразят  :balk_105: Ти си по-близо, така че дано ме изпревариш, искрено ти го пожелавам!  :crossfingers: :bighug: :balk_104:
« Отговор #22 -: Август 07, 2011, 11:34:49 am »
 Късмет и на теб този месец сладуранке :crossfingers:.Хайде почини си сега,че след няколко дена се хващаш пак на работа :pleasantry: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #23 -: Август 10, 2011, 08:31:27 am »
Ох, тия тестове май само ме объркаха :( Уж чаках да стане положителен и тогава да започваме "работа", а май изпуснахме Овуто  :ask: Един месец ще ми се получи горе-долу графиката, а ще го проспим, буквално  :sleeping: :balk_132: :balk_146: Да му си невиди ....
« Отговор #24 -: Август 10, 2011, 08:44:26 am »
Рано е според мен още мила  :) няма да се отчайваш,продължавай с тестовете.Уво предстой,само бъди търпелива и се наслаждавай на любовта  :)
PS:Не се притеснявай че температурата се е вдигнала,ще падне
Поздрави!
« Последна редакция: Август 10, 2011, 08:46:30 am от BeBeShOri* »

Вярвам!!!!
« Отговор #25 -: Август 10, 2011, 11:04:59 am »
Не се притеснявай Т ще се покачи, имаш време до ову, май ще ти трябва още една кутия тестове  :D Стискаме палчета
« Отговор #26 -: Август 10, 2011, 12:24:37 pm »
Това ми е една от най-високите Т, които някога съм имала, така че много не вярвам да се покачи повече :balk_144:. А за тестовете... втората кутийка да ми е най-големия проблем :balk_105:
Дано сте прави, че Ову предстои, момичета. Такова чудо не се е наблюдавало по моите ширини отдавна. Дай Боже повече чудеса :)
:bighug:
« Отговор #27 -: Август 10, 2011, 15:52:15 pm »
Хей,сладуранке,не се отчайвай миличка :balk_77:. И според мен овуто предстои.Знам,че се притесняваш и нямаш търпение и те разбираме всички ,защото и ние сме в това положение,но имай търпение и преди всичко бъди спокойна. Всичко ще се подреди.Късмет мила :balk_602: :bighug: :bighug: :bighug:.
*
« Отговор #28 -: Август 11, 2011, 13:30:34 pm »
Ову предстои мила , никакво отчайване , обичайте се , постарайте се много а пък току виж този месец бил вашия. :crossfingers:
« Отговор #29 -: Август 11, 2011, 14:18:05 pm »
Момичета, страшни сте, признах ви още веднъж  :youwoman: Наистина Т падна днес, постарахме се, ще продължим преследването, пък дано наистина да се получи. Аз едва вчера видях в опътването на Oview, че не трябва да съм пишкала поне 4 часа преди теста :balk_159: много съм неориентирана ... :balk_149:
Много палчета стискам за всички :crossfingers: Целувки и късмет! :bighug:
« Отговор #30 -: Август 11, 2011, 15:34:20 pm »
От тези тестове на Oview съм най-доволна, другите Ovu само ме объркват. Продължавайте с ловуването и дано това да е вашият месец. :D
« Отговор #31 -: Август 11, 2011, 19:49:55 pm »
 Здравей сладка Aselinka .Как си слънчице?  И аз мисля ,че днес е овуто.Дай Боже да сте улучили момента :crossfingers:.Стискам палчета и няма да ги пускам докъто не видиш  :bfp:. Много цунки миличка :bighug: :bighug: :bighug:.
*
« Отговор #32 -: Август 11, 2011, 22:21:45 pm »
Оп троп,минавам да следя Аселинка - дано утре вече Т.се повиши достатъчно и да остане такава 9 месеца !Късмет  :wink:

« Отговор #33 -: Август 12, 2011, 11:12:15 am »
Момичета, здравейте! Ако знаете колко се надявам да сте прави  :bighug: Доста се трудим тези дни, дано не ни остане само удоволствието  :balk_602:
Jolie, миличка, и аз искам да си видя Т висока, но не съм я виждала над 36,8. Не знам дали ще е достатъчно. Целувки, милички  :balk_104:
« Отговор #34 -: Август 12, 2011, 15:50:18 pm »
Aselinka нищо,че б.т не е много висока.Важно е да има двуфазност в графиката ти.И моята б.т почти винаги е 37 и надолу.Не се притеснявай. Ако все пак греша,момичетата да ме поправят.Много цунки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
« Отговор #35 -: Август 12, 2011, 16:20:47 pm »
а, то и удоволствието не е малко, продължавайте с труда и ще има резултат  :cloud9:
« Отговор #36 -: Август 13, 2011, 15:49:52 pm »
Много късмет този месец сладуранке :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.
« Отговор #37 -: Август 13, 2011, 16:43:32 pm »
Слава Богу, че е удоволствието, иначе да съм се отказала вече   :balk_600: Като гледам Т, май и този месец няма да е. Няма за ми се разминат нито лекаря, нито гадните хапчета, а като нищо и някоя и друга процедура.  :balk_145: Много се надявам поне докторите да могат да ми кажат защо нямам О и да помогнат. Дано поне късметът и успехът да са с вас, милички  :grouphug:
*
« Отговор #38 -: Август 13, 2011, 17:18:56 pm »
Има още време, стискам палци утре да се повиши ! :goodluck:

« Отговор #39 -: Август 14, 2011, 22:25:41 pm »
Миличка защо прекъсна с тестовете,аз си мисля че уво предстои  :bighug:

Вярвам!!!!