Гальонди, честити мъже официално и стискам палци шийката да се запази на тия размери
А за раждането съм чувала, че при планово секцио близнаците ги вадели в 36 г.с. - било им вече тесничко, а и докоторите май се презастраховат. Така че и моята цел е да стигна до 36 г.с. пък ако отпуснат и някой ден отгоре ще е супер.
При мен килцата също са доста, ако може да се вярва на кантара в къщи съм +7кг. В началото растях само на корем, но от 10-тина дни усещам, че съм натрупала и на крака и дупе. Кофти, но се успокоявам, че като се родят младежите бързо ще отслабна покрай грижите и безсънието.
Къди, благородно ти завиждам за екскурзията, пътувай докато можеш. На мен са ми позволени само леки разходки, без натоварвания и да не се отдалечавам много от докторите.
Ники75, защо се водиш по ехографа, там всеки път ще е различно, а при мен обикновено са 2 различни дати - по една за всеки близнак и понякога се разминават с по 5 дни. Най-добре е да гледаш стандартно изчисления термин (от последния МЦ или от пункцията ако имаш такава)