Здравейте мами
Минавам да се отчета как мина нашата ФМ миналата седмица
На 19г.с +5 дена бебоците бяха 368гр(бебе А е с 4 дена напред) и 311гр(бебе Б си отговаря точно на седмиците), и двамата се развиват добре и сме на 100% мъже
Плацентата и на двамата е задна, та техничката ни пита дали са еднояйчни или двуяйчни? Много било трудно да се определи на този етап... Много странно.. Аз от началото знам, че са двуяйчни, интересно дали може да се окаже друго накрая..
За килограмите... малко болна тема
Аз съм +7кг досега, ще видим кантара на доки какво ще се изкаже утре? И на мен ми се струва, че е предимно на корем раста, но съм сигурна, че има някъде и по краката и задните ми части.. Гледам да не се заглеждам много в огледалото.. Нося си коремчето гордо напред,и само там се кокоря колко съм "пораснала"
Забелязвам, че сме доста двойни мами
Много се радвам
На мен оттук натам ми казаха, че ще следим за дължината на шийката, миналата седмица на ФМ ми я мериха(с вагинален ехограф)беше 2.8см Започват да ме следят моята доки и още един док който е в специализина болница за рискови и многоплодни бременностти..Аз само се моля всичко да е наред и да изкараме поне до 35та седмица без проблеми.. Док от миналата седмица (който ще ме следи оттука натам) каза, че за близнаци се препоръчва да се износят до 38г.с най-много.. Целта ни засега е поне 35та гс.. Дай Боже!!