0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 77
« Отговор #480 -: Август 27, 2011, 20:33:31 pm »
Ники, честито за двойния резултат :balk_7: И аз съм с близнаци, но при мен беше 5 опит. Както Къди ти е писала, не си изпуснала нищо, а най-важното е че нямаш оплаквания. Пожелавам ти лека бременност.

« Отговор #481 -: Август 27, 2011, 22:48:17 pm »
Благодаря  много за поздравленията.А оплаквания имам,не е да е без хич.Много повръщам,особенно сутрин след катто си изпия Л-тироксина.Даже се чудя,дали нещо се усвоява изобщо от организма?!?!И другото което е,е че имам доста болки в кръста и гръбнака.Целия ми гръб изтръпва и омалява.Но като отида на преглед ще попитам Док.Лека бременност и на всички вас :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #482 -: Август 27, 2011, 23:39:50 pm »
Ники, внимавай с болките в кръста, които наподобяват менструалните, защото може и да са контракции.

Лека бременност ти желая на теб и на всички останали момичета!

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #483 -: Август 28, 2011, 05:11:04 am »
Благодаря  много за поздравленията.А оплаквания имам,не е да е без хич.Много повръщам,особенно сутрин след катто си изпия Л-тироксина.Даже се чудя,дали нещо се усвоява изобщо от организма?!?!
Зависи колко след като го изпиеш повръщаш. Кажи го на лекаря си да не стане, че го пиеш и го повръщаш и не стига до организма ти.
Л-тироксина се пие на гладно - нали така го пиеш?

« Отговор #484 -: Август 28, 2011, 15:48:34 pm »
Да Боби,така го пия-на гладно и точно тогава ми става лошо.Бях казала на Д-р Начев за това,но той твърди ,че няма причина да повръщам от него.Каза ми ако го повърна до 30мин. да закуся,да изчакам 2 часа,да изпия съшата доза оново и пак да изчакам 2 часа до следващото хранене.Но аз си повръщам и през останалото време,така че той може и да е прав,но сутришното съм сигурна,че е от хапчето,понеже чувствам как ми дразни стомаха.А що се отнася до болките в кръста,наистина наподобяват менструалните.Но как да съм сигурна,че са контракции-идея си нямам.Ако са контракции,не би ли трябвало да се усеща нещо като свиване и отпускане на мускулатурата-леле изобщо не съм в час,чак ми е неудобно за глупавите въпроси?!?!?!
*
« Отговор #485 -: Август 28, 2011, 16:57:57 pm »
niki, ако ставаш нощем, пий левотироксина и пак заспивай. Така е по-вероятно да не ти прилошава и да не повръщаш.
« Отговор #486 -: Август 28, 2011, 17:30:19 pm »
На мен ми става лошо само, когато съм гладна. Започва едно гадене, после болки в корема ... В началото се чудех какво да правя, но сега ям през 2-3 часа по малко и що годе съм овладяла положението.
« Отговор #487 -: Август 28, 2011, 22:16:25 pm »
Някой знае ли какво става с Катрин? Наред ли е всичко?  :ask: :crossfingers:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #488 -: Август 28, 2011, 22:26:36 pm »
В темата за инсеминации беше писала, че редукцията е минала добре.
« Отговор #489 -: Август 28, 2011, 22:36:58 pm »
В темата за инсеминации беше писала, че редукцията е минала добре.
Браво! :D

« Отговор #490 -: Август 29, 2011, 09:24:33 am »
Здравейте и от мен, дълго събирах кураж да се запиша в темата. Бременна съм в края на 8 г.с. и съм безкрайно щастлива. Само един въпрос ме тормози много и ако ми помогнете, ще дишам по-спокойно. Т.к. Малинов ще работи чак на 6 септември, и трябва да изчакам искам да попитам информативно:
Кога ви спряха Естрофема? За другите лекарства Фрксипарин и Утрогестана нямам притеснения.
Много Ви благодаря предварително и успех на всички. :D
« Отговор #491 -: Август 29, 2011, 10:28:14 am »
Здравейте и от мен, дълго събирах кураж да се запиша в темата. Бременна съм в края на 8 г.с. и съм безкрайно щастлива. Само един въпрос ме тормози много и ако ми помогнете, ще дишам по-спокойно. Т.к. Малинов ще работи чак на 6 септември, и трябва да изчакам искам да попитам информативно:
Кога ви спряха Естрофема? За другите лекарства Фрксипарин и Утрогестана нямам притеснения.
Много Ви благодаря предварително и успех на всички. :D

Естрофермът го спрях след като чухме сърдечна дейност, мисля беше 8г.с., но лекарят ми го преустанови.
*
« Отговор #492 -: Август 29, 2011, 12:33:43 pm »
Естроферма спряхме на първия преглед в клиниката / 7 гест. седмица/, тогава чухме и сърчице, но мисля че самата бременност налага спиране на естроферма .
За Фраксипарина и утрогестана се надявам да са до края на 12 седмица , че направо не се издържа финансово , а и място нямам ве4е за тези инжекции по мене.
« Отговор #493 -: Август 29, 2011, 12:44:21 pm »
Сега ме притеснихте с този Естрофем ... На мен д-р Стаменов нищо не ми каза, а в Малинов ще ходя в 9г.с. отново.
*
« Отговор #494 -: Август 29, 2011, 12:44:44 pm »
Честито desi7iv и лека и безпроблемна бременност.
Относно естрофема и при мен го спряха като чухме сърдечна дейност - беше в 8-ма навършена седмица. Ако се притесняваш, може да звъннеш на спешния телефон в клиниката и да попиташ.

« Отговор #495 -: Август 29, 2011, 12:48:44 pm »
Утре съм на ЖК и се надявам да чуем 2 сърчица :) В събота влязох в 7г.с.
След прегледа ще се обадя на номера да попитам.
*

• 1357
« Отговор #496 -: Август 29, 2011, 14:19:14 pm »
И аз спрях тогава естрофема - 7 седмица, Утрогестан-а в 15г.с., а Фраксипаринът щял да бъде до 35г.с :?. И то при положение, че нямам АФС.
Преди малко си взех изследванията ПКК и урина и в урината пише, че има левкоцити, епителни клетки и бактерии. Сигурно и микробиологията ще има разни екстри. Да взема да повторя утре и тогава ли да звъня на доктора? Един след друг проблемите - то не бе кръвно, не бяха несъчетания на лекарства, сега пък и инфекция ако имам osi_13...
« Отговор #497 -: Август 29, 2011, 14:41:22 pm »
И  при мен Естрофема го спряха в 7 г.с като чухме сърчицето на бебето.Но този Фраксипарин много ме тормози вече започнах да го бия в ръцете и краката,че на корема място не остана и взе много да ме боли.
 :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #498 -: Август 29, 2011, 14:51:01 pm »
Мили момичета, много Ви благодаря за бързите отговори. Сега май ще го спра, а като отида в малинов на 7-8 само ще им кажа.
Между другото, мисля, че от Естрофема си докарах доста килца отгоре. Не е възможно от праскови, домати и краставици и чат-пат сирене, кашкавал да съм с 4 кила напред. Така, че Мразя го този Естрофем............. :lol: :P
*

• 1357
« Отговор #499 -: Август 29, 2011, 14:56:57 pm »
Дани, в краката не е препоръчително да поставяш Фраксипарина. Ако имаш паласки може и там. Аз все още поставям само в корема. Не е приятно, но...важен е резултатът :wink:.