0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 77
« Отговор #360 -: Август 19, 2011, 17:20:02 pm »
Леле, лелееее, как лети времето.  и ние старите пушки  :lol: стискаме палци на всички, които са на финала
*
« Отговор #361 -: Август 19, 2011, 18:02:18 pm »
Привет милички,

Катрин, душичка, много те мисля.. Дано всичко мине наред с тази редукция и да си износиш живи и здрави 2 бебока до финал!
Гледам, че обсъждате възглавниците за бременни..Аз си купих една "body pillow"  и още не знам как точно се чувствам с нея..От самото начало почнах да не спя добре, та след като си купих възглавницата уж малко се оправиха нещата.. Ама много голяма тази възглавница, а и аз съм си шиле, въртя се по цяла нощ, и само въртя възглавницата с мен, и е чудо...Мъжа ми не може да се добере до мен..Май ще трябва да си търся нова, ама хич не ми се дават $75 за възглавница за бременни.. Трябва да измисля някакъв алтернатив  :lol:
Във Вторник при нашата доки се видя, че сме на 75% мъже! И двата ми бебока мъжки! Аз съм в облаците от щастие! След 3 седмици сме на ФМ, та там ще видим със сигурност!

*
« Отговор #362 -: Август 19, 2011, 18:17:04 pm »
Гледам, че обсъждате възглавниците за бременни... Май ще трябва да си търся нова, ама хич не ми се дават $75 за възглавница за бременни.

Честито за момченцата, Гале!

Аз мислех възглавницата за бременни (с форма на подкова) за ненужна глезотия, но мъжът ми ми подари една без да ме пита и спя много добре с нея. Подпира и отпред, и отзад; добра е и за кърмене после. Коремът ми вече наедря, но си спя екстра по цяла нощ. Обаче знай, че заема много креватна площ.
« Отговор #363 -: Август 19, 2011, 18:24:58 pm »
Чудно ми е точно тази с формата на подкова как се слага по време на сън?  :oops:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #364 -: Август 19, 2011, 18:39:16 pm »
Слагаш я и се пъхваш по средата :wink:.
*
« Отговор #365 -: Август 19, 2011, 19:09:13 pm »
« Отговор #366 -: Август 19, 2011, 19:18:07 pm »
Бооже,аз през цялото време си предствям ония малките  :oops:
Мерси, Цигу!

« Отговор #367 -: Август 19, 2011, 19:20:33 pm »
Ооо, и аз така като Мишлето :oops:
Ама те това е много готина работа  :lol:
Гальонди, добре дошла в редиците на мъжките мами :wink: И аз като теб вчера цял ден летях от щастие, днес още ме държи еуфорията...

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #368 -: Август 19, 2011, 21:25:22 pm »
Обаче знай, че заема много креватна площ.
Оле, мъжа ми съвсем ще прерита ако си взема тази възглавница  :lol: Тази, която имам в момента е огромна, все едно 3ти човек спи с нас..А с този "кравай" направо няма да остане място за него :)
siska81, благодаря ти! И на теб честити сини гащи  :bori_002:

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #369 -: Август 20, 2011, 05:13:22 am »
Аз си ползвах обикновени възглавници и през двете бременности. Слагах една между краката и една зад гърба.

Б.

« Отговор #370 -: Август 20, 2011, 09:17:21 am »
И на мен ми изглежда много удобна тази възглавница. Ако всичко мине добре с редукцията и стигна до там, че корема ми да порастне, ще се замисля за една такава. Все още нямам назначена дата за манипулацията. Нещо не могат да решат кога ще съм на 10 г.с. и 3 дни. По моите изчисления се пада на 26.08, а по последните снимки, които ми правиха, 3 бебчета вървяха с няколко дни назад. Та според снимките се падало на 30.08. До следващата седмица ще бъда в неизвестност.
*
« Отговор #371 -: Август 20, 2011, 12:39:50 pm »
Нещо не могат да решат кога ще съм на 10 г.с. и 3 дни. По моите изчисления се пада на 26.08, а по последните снимки, които ми правиха, 3 бебчета вървяха с няколко дни назад. Та според снимките се падало на 30.08. До следващата седмица ще бъда в неизвестност.

Катрин, ти не забременя ли след инсеминация? Тогава не може ли да се определи точната дата според процедурата?

Стискам палци седмицата ти да мине бързо и всичко да се разреши скоро, за да можеш да се отпуснеш и наслаждаваш на бременността!!! Ще видиш колко бързо ще мине времето и ще ти трябва такава възглавница скоро :)

Гале, Сиска - честити ви сини гащи :)  :bori_002: :bori_005: :bori_004:
« Последна редакция: Август 20, 2011, 12:41:40 pm от vaci »

« Отговор #372 -: Август 20, 2011, 12:49:57 pm »
Да, Vaci, забременях след инсеминация. Знаем кога е датата на процедурата, но поради поликистозата ми се получавало някакво удължаване на периода за оплождане с около 3 дни. Честно казано, това много не го разбрах, когато ми го говориха. Само бях щастлива, че съм бременна.
*
« Отговор #373 -: Август 20, 2011, 13:24:57 pm »
Само бях щастлива, че съм бременна.

Това е най-важното :)

Сигурна съм че ще определят датата - все пак имат някакъв ориентир по процедурата. Довери се на докторите - те си знаят работата. Важното е ти да си спокойна и да не се притесняваш, защото иначе само ще се натовариш допълнително психически. Всички тук сме с теб и ти стискаме палци!
« Последна редакция: Август 20, 2011, 13:31:49 pm от vaci »

*
« Отговор #374 -: Август 20, 2011, 13:30:16 pm »
Катрин,при поликистоза има одължен цикъл като цяло,предполагам за това е ставало въпрос-по-дълго зреене на фоликулите,малко по-късна ову и като цяло по-дълъг цикъл.Аз съм с поликистоза и  винаги,при всички процедури схемата беше една и съща,а и стимулациите ми продължаваха по-дълго.Дъщеря ми е резултат от инсе.Измерването на ембрионите винаги е с относителна точност(ден,два ,три разлика  не са от значение).Вероятният термин се определя според датата на последния цикъл по принцип,а не по ехографското измерване.Но в случаи на много по-късна овулация(както се случи с втората ми бременност при 40 дневен цикъл) и това не е точно.Успех ти пожелавам с редукцията!
« Последна редакция: Август 20, 2011, 13:36:00 pm от TINI78 »

« Отговор #375 -: Август 20, 2011, 13:39:21 pm »
Тини, благодаря за разяснението.
« Отговор #376 -: Август 21, 2011, 15:19:11 pm »
Здравейте момичета имам едно въпросче.След коя седмица от бременноста сте започнали полов живот с половинката.Мерси предварително за отговорите :)

« Отговор #377 -: Август 21, 2011, 15:48:16 pm »
Danielska_81, най-добре да говориш с лекаря си. При мен доки каза да не правим секс в момента в който установи бременност, защото имах кистозно жълто тяло, след два прегледа ми разреши. Беше някъде към 10 - 11 г.с.
« Отговор #378 -: Август 21, 2011, 21:54:11 pm »
Здравейте ,момичета.
Много съм притеснена и ви моля за коментар.Снощи и миналата вечер с мъжо правихме  :bed: секс ,но днес цял ден след тоалетна имам едно такова желирано на тоалетната хартия.Четох и коментарите ви за това какво представлява тапата и се притесних да не е това.Възможно ли е или аз излишно се шашкам.А и последните няколко дни корема ми се втвърдява в средата над венерения хълм -това контракции ли са или е нормално?
Приемам желязо 2*1 на гладно,фолиева киселина *1 на ден ,Мама вит *1 вечер и но шпа когато получа такова втвърдяване. Иначе на 17 бях на ЖК и видяхме с мъжа ми бебчетата - пораснали и доста игриви бяха , а днес съм ошашавена.Ама аз съм си виновна че разреших на мъжо снощи  :oops:
« Отговор #379 -: Август 22, 2011, 08:40:21 am »
Доколкото съм запозната, трябва да се въздържаме до края на трети месец и после от седмия до края. Срам ме е, но и ние сме прегрешавали веднъж. За моя радост без произшествия.