Azalea, не си само ти панирана, спокойно. А пък кървенето си е сериозен симптом за преглед в напреднала бременност.
Аз че съм далече зад теб с термина днес задавах същите въпроси на консултацията.
Доктора ми се хилеше само и ми обясняваше че нямало как да не разбера, когато започне раждането.Ще доживеем , ще видим.
От въпросите ти, само един отговор ще допълня, ако са истинските родилни контракции няма да отшумят, напротив трябва да зачестяват.
Късмет ти желая и леко и незабравимо раждане.
Иначе и аз да се оплача,от седмица, две си имам болки подобни на менструалните, корема си ми е почти постянно твърд, почти не ям, имам чувството че ще се пръсна...за капак единия младеж ме шутира все по- силно ниско долу и като нацели шийката на матката направо застивам от ужас, имам чувството че ще прокървя, толкова е неприятно. Обаче доктора каза днес че всичко било наред и толкоз, дано да е така. Дори не пожела да ми премери шийката, не било нужно, всичко било наред.
Катрин кураж, бъди позитивна и се съсредоточи в бебчетата които ще растат в теб, знам че не е лесно, прегръщам те и чакам да се похвалиш че всичко е минало безпроблемно.
Цигу, как си? Не пишеш много, тежи ли коремчето вече?
Аз рядко пиша, но започна ли веднъж, няма кой да ме спре, стана цял роман.