0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 77
« Отговор #300 -: Август 14, 2011, 11:14:47 am »
Прилагам обновеното списъче - чакаме много новини този месец :)

Пожелавам си възможно най-скоро да се наредя във вашето списъче  :D
Извинявам се, че се вмъквам в "бременната" тема  :oops:, но ми е много интересна и се вълнувам заедно с вас.
Лека и безпроблемна бременност на всички!  preggo 

Много добре правиш, че се "вмъкваш" в темата :)...тренирай, че съвсем скоро ще си в тези редици :)
« Отговор #301 -: Август 14, 2011, 13:17:48 pm »
Мда, brainbug, добре дошла в отбора  :D
И ще се оправите, и всичко ще бъде наред и ще бъдеш най-добрата майка! Тези чувства и аз ги преживявах. Но децата са най-голямото богатство, те осмислят живота, смело напред  :wink:
Подкрепа тук винаги ще намериш  :grouphug:

Подкрепям напълно казаното,всичко ще бъде наред и ти ще се справиш идеално :).
« Отговор #302 -: Август 14, 2011, 18:57:01 pm »
Много много ви благодаря момичета, успявате да ми вдъхнете кураж  :grouphug: Добре че ви има :)

« Отговор #303 -: Август 15, 2011, 09:48:42 am »
Момичета, от вас някоя ще ходи ли в клиниката на 19.07., моля да ми пише на личния!
« Отговор #304 -: Август 15, 2011, 09:49:38 am »
Момичета, от вас някоя ще ходи ли в клиниката на 19.07., моля да ми пише на личния!

В коя клиника?! Тук пишат момичета от различни места!
« Отговор #305 -: Август 15, 2011, 10:35:19 am »

В коя клиника?! Тук пишат момичета от различни места!

Да да, много съм отвеяна  :) , за клиника Малинов питам.
*
« Отговор #306 -: Август 15, 2011, 11:52:34 am »
Здравейте , ако е удобно да ме приемете във вашата темичка.Аз изчаквах да чуя сърдечни пулсации, но ще мине още една седмичка до тогава.Засега имам ехографски доказани две плодни сакчета на 5 гест. седм . и 2 дни.
*
« Отговор #307 -: Август 15, 2011, 12:06:57 pm »
Mole, честито мила, страхотна новина. :balk_7:Лека и безпроблемна бременност.

*
« Отговор #308 -: Август 15, 2011, 12:43:25 pm »
Добре дошла в темата mole! :) Честити сакчета и лека бременност до термин ти желая!!!

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #309 -: Август 15, 2011, 12:52:58 pm »
Mole, честити ти сакчета, да растат и станат хубави бебенца! При мен пулсациите се видяха в 5 г.с. и 6 дни, така че при теб е нормално да няма още.

« Отговор #310 -: Август 15, 2011, 20:48:08 pm »
mole, добре дошла! Радвам се за теб от другата темичка, лека бременност ти желая!  :D

*
« Отговор #311 -: Август 15, 2011, 22:25:22 pm »
Благодаря за милото посрещане, все още нямам данни за сърдечна дейност и дано не съм избързала да се включа тук. Ще изчакам до понеделник и дано се види ехографски вече от професионалисти в София как е положението.
Искам да ви попитам нормално ли е да получавам нещо като топли вълни , предимно след 19 часа и ми става едно усилно и отпаднало?После минава чак вечерта като се разхлади времето. :(
*
« Отговор #312 -: Август 16, 2011, 00:27:05 am »
Искам да ви попитам нормално ли е да получавам нещо като топли вълни , предимно след 19 часа и ми става едно усилно и отпаднало?После минава чак вечерта като се разхлади времето. :(

Мисля е напълно нормално. И мен ме обливаха такива вълни - все едно карам критическата :) Даже много често ми беше горещо през целия ден. И сега имам такива дни... Не мога да си намеря място. Мисля е свързано с промяната в нивото на хормоните...

*
« Отговор #313 -: Август 16, 2011, 05:26:35 am »
Здравейте мами,
Аз пък не можах да вляза във форума няколко дена, та вчера разгеле, оправихме проблема! Имах си Бан :) Заради интернет провайдера  :wink:
Отново съм на линия и страшно се радвам на новите ни попълнения!
Честито mole, brainbug, Stela32 и iv_marinova :cloud9: :flower: Лека бременност и сладки, пухкави бебета на финала!!
За болките в корема, или под корема някой беше писал в по-предните страници..Аз тази седмица разбрах какво е да ти се разтягат маточните връзки и т.н Направо 2 дена не знаех на кой свят съм от болка, едва се влачих, то нямаше покой нито седнала, нито права...  Позволих си да изпия един Тайленол ( защото моята доки каза нищо друго освен него) и почти никаква разлика не усетих, та не го и пих повече...
Вчера и днес съм по-добре, моля се да не ме боли така вече..
Във Вторник ( утре) сме при доки..Дано успеем да видим пола на бебоците  :D

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #314 -: Август 16, 2011, 06:28:33 am »

Мисля е напълно нормално. И мен ме обливаха такива вълни - все едно карам критическата :) Даже много често ми беше горещо през целия ден. И сега имам такива дни... Не мога да си намеря място. Мисля е свързано с промяната в нивото на хормоните...
И при мен го имаше това.

« Отговор #315 -: Август 16, 2011, 10:01:22 am »
Това с връзките и аз го усещам, въпреки ранната си бременост. Все пак са 4 бебета и напрежението е 4 пъти по-голямо от нормалното. Пия си Но Шпа за болките, когато станат много силни.
Вчера бях на поредния преглед. Всички сме налице. Бебетата са вече с еднакви размери, дори на едничкото се видяха зачатъци на ръчички и краченца. Много е хубаво, но и едновременно с това много тъжно - все пак ме изпращат за редукция на два ембриона. :balk_145: Аз, върлата противничка на абортите, ще убия две ембриончета. Ох, много ми е трудно. Само да е за добро, но много трудно ще го преживея.
*
« Отговор #316 -: Август 16, 2011, 10:29:26 am »
Катрин, кураж!! Приеми го така - в случая избираш по-малкото зло. Иначе рискуваш и четирите ембриончета.... а така даваш шанс на две, от които ще се родят две прекрасни бебета!

Може би в момента в който приемеш че трябва да станат така нещата, и че е за добро, ще ти е мъничко по-лесно ...  :bighug:

*
« Отговор #317 -: Август 16, 2011, 11:05:31 am »
катрин, знам, че е трудно, но се опитай да погледнеш трезво на нещата! Четирите нямат шанс да оцелеят. Дай живот на две от тях! Който е поел по този път, няма лесно за него. Дори понякога му се случва да прави избор както в твоя случай. Опитай се да се успокоиш! Правиш най-доброто за бебетата си.

Лека бременност на всички!

« Отговор #318 -: Август 16, 2011, 15:10:38 pm »
Моле , добре дошла !Лека и безпроблемна до края!
Катрин  дано всичко да мине добре !Пиши че те мислим!
Ние  сме добре , май всичко съм купила но не смея да изпера дрехите че предния път ги изпрах и на другия ден родих. Пуснах изследвания, но още не съм успяла да отида да ги взема .Програмата ми е натоварена напоследък , гости , рожденни дни ремонти из къщи , все не мога да се наспя , но трябва да се отметне няма начин.
Лек ден!

« Отговор #319 -: Август 16, 2011, 15:22:30 pm »
Катрин, кураж!! Приеми го така - в случая избираш по-малкото зло. Иначе рискуваш и четирите ембриончета.... а така даваш шанс на две, от които ще се родят две прекрасни бебета!

Може би в момента в който приемеш че трябва да станат така нещата, и че е за добро, ще ти е мъничко по-лесно ...  :bighug:

:good_post:
Стискам палци всичко да мине възможно най-добре,и на финала да си с две прекрасни бебчета,желая ти го от все сърце :).Поздрави