Как я карате, мацки?
Минавам само да погледна, нито ми се пише, нито ми се чете. Днес разбрах, че и аз имам хашимото, много съм притеснена. Благодарна съм, че заради майка ми се оказах и аз при д-р Начев навреме, та като постави нейната диагноза, направо се стресира човека като разбра, че съм бременна. Днес ме изпрати на спешни изследвания....които потвърдиха диагнозата (заедно с УЗ). Това не вярвах, че го нося в себе си.
Тепърва предстои да ровя форума и да чета повече неща.
Не би ли трябвало инвитрото ми да не е успешно, след като имам синдрома? Не бяха ли свързани тия неща? А възможно ли е да се е отключил след настъпване на бременността? При следващата...? Толкова въпроси имам да му задавам още и на д-р Владимиров, но още не мога да осмисля положението и колко точно тревожно е. Сега запомних само до раждането какво трябва да правя и кога да ходя, постепенно ще се информирам.
Заедно с назначените от него, реших да си пусна и аз сама ПКК и някои други биохимични показатели. Оказа се, че хемоглобина ми е под нормата, еритроцитите под нормата, хематокрит и общ белтък също под нормата.. Какво става? Защо никой до сега не ми назначи нищо? От изследванията точно след теста до сега, никой не ме е карал да ходя да пускам нито кръв, нито урина. Онази вечер само единия ми крак много странно отече и реших да проверя това онова. Албумина хубаво, че е ок.