0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 77
« Отговор #180 -: Август 04, 2011, 18:32:39 pm »
Здравейте и от мен момичета.Включвам се и аз с хубави новини чухме сърчицето на бебо добре е за сега даже е порастнало с 1мм.Продължавам с Фраксипарина през ден ще слагам и още 1 инжекция Неупоген.
Гери радвам се за теб,че всичко е добре :bighug:.И аз да ти кажа все нещо ме предърпва
Мишле честити сини гащи :bori_004:
Боби радвам се за вас :bighug:

*
« Отговор #181 -: Август 04, 2011, 19:24:38 pm »
Гери, честити сини гащи и от мен  :lol: :bori_002:
Боби, радвам се че сте си вкъщи швече и Андреа е по-добре  :crossfingers:
Дани, чувството да чуеш сърчицето на бебчо е много вълнуващо, нали? :D
Аз взех малко по малко да стягам багажа вече, че почти не остана. Все пак се надявам малкия да се появи след 16, защото искам да си мина и последния преглед, а и да наддадем още малко килца.  :bori_002:
А ми е едно странно на душата за предстоящото събитие osi_10 притеснено ми е и страх взе да ме хваща малко ама, няма връщане назад нали  :lol: :lol: :lol: :lol: Как живота ни ще се преобърне на 360 градуса :D  Само да ни е живо и здраво пък каквото става ще става.

« Отговор #182 -: Август 04, 2011, 20:56:05 pm »
Боби,много се радвам,че сте си в къщи вече и че малката кукла е дорбе :)
Гери,честити сини гащички и от мен!
Иванитка,и мен ме е обхванал един страх и не мога да обясня точно от какво.Хем искам малката да се роди,че да си я видя живичка и здравичка,хем пък не ми се ражда още.Хем искам да си я нагушкам,хем искам да си стои в коремчето на мама.То май угода няма на мен :lol:
Аз преди малко се върнах от запис на тонове.Наложи се да ги повторим,че на док първия път не му харесаха.Оказа се,че първия път малката е спинкала,ама втория път...да не ви разправям какво ритане беше пак.Та за сега всичко е наред с тоновете,но от другата седмица док ме вика през ден,така че от другата седмица ще погостувам на брат ми и снахата в Стара Загора и после ще се приберем направо с малката госпожица :D
[/url]
« Отговор #183 -: Август 04, 2011, 20:58:18 pm »
Гери, много се радвам за малкото ти мъжленце!  :babyboy:

*
« Отговор #184 -: Август 05, 2011, 08:50:24 am »
За д-р Дяволов какво знаете?
Аз си следих бременността при Дяволов и при него родих. Само хубави неща мога да кажа. Голям човек и голям професионалист.
Какво точно те интересуваза него?
Катрин, моля се всичко да се нареди по най-добрия начин, няма как да е иначе.
Леко бременеене на всички ви, наслаждавайте се на този прекрасен период от живота си. А той като свърши започва нов живот за вас... :D

*
« Отговор #185 -: Август 05, 2011, 09:21:41 am »
Добро утро и от мен момичета ::)) Как сте в тази прохладна сутрин?
Герииии, честити сини памперси, започвай своята мечта в синьо  :bori_002:
Боби, супер, че малката, сладка Андреа вече си е вкъщи ::))
danielska_81, честито  :heartbeat:, няма по-хубаво от това да го видиш как пулсира, нали? :))))Лека бременност до края!
Краси, Иванитка, токова малко време остана за вашите коремчета и до срещата с бебчетата  :babyflips: :babyflips: Сигурно мн се вълнувате ::))
Аз съм добре, но нещо ме мъчи запек, все си мисля, че може би се дължи на желязото, което приемам допълнително, заради спадналия хемоглобин.

Лек ден на всички  :balk_5:
*
« Отговор #186 -: Август 05, 2011, 11:22:52 am »
охххх... и аз с всеки изминал ден все повече се вълнувам. вчера се чух с моя док и ми каза да си стягам багажчето и да отпатувам за софия. :wink: днес съм на преглед и  после ще ви кажа какво е станало
Гери, радвам се че всичко е наред с вас  :bori_002:  :wink:
« Отговор #187 -: Август 05, 2011, 16:45:25 pm »
Здравейте момичета, все хубави новини чета. Катрин, надявам се всичко да се нареди и да изкараш една прекрасна бременност с поне 2 бебчета накрая, леля съм на тризнаци и знам, че многоплодната бременност е и доста рискова.
Днес бях на преглед и съм много доволна, развитието на моето Скорпи отговаря точно на гестационната си възраст и сме 920 грама. :D
Приятен и прохладен ден!
*
« Отговор #188 -: Август 05, 2011, 21:06:21 pm »
Краси, Иванитка хубавото тепърва предстои. Стягайте багажа и хубавото настроение, страха го заровете някъде и смело напред...На мен корема не ми е липсвал нито за миг  :wink:
« Отговор #189 -: Август 05, 2011, 21:38:13 pm »
Дидон,мерси за окуражителните думи :) На мен багажа ми е готов още от вторник,а и вече се настроих,че малката съвсем скоро ще се появи на бял свят-има няма две седмици.То и като отида другата седмица при брат ми и като започнем да ходим през ден на тонове,хич няма и да усетя как ще мине това време май :)
Единственото,което ме притеснява е,че все имам чувството че нищо не ми е готово за бебка :?
[/url]
« Отговор #190 -: Август 06, 2011, 06:18:44 am »
Ех, Краси, Иванита, на финала вълнението е голямо, приятни последни дни с големи коремчета и щастливи първи с малки сладки бебчета!
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #191 -: Август 06, 2011, 07:57:31 am »
Единственото,което ме притеснява е,че все имам чувството че нищо не ми е готово за бебка :?
И аз така се чувствах. Все си мислех, че нещо съм забравила. В крайна сметка обаче се оказва, че едно новородено бебе има нужда от много малко неща веднага след изписването и всичко друго, което се сетиш, че си забравила, можеш да набавиш и по-късно. Какво толкова ти трябва - да можеш да ги изчистиш, нахраниш и облечеш. То друго освен да спи, яде и ака, не прави  в началото.

Боби

*
« Отговор #192 -: Август 06, 2011, 11:55:57 am »
Боби, честита ти Андреа, пропуснала съм темичката в честито, затова тук.

Краси, таман и аз да ти пиша и боби ме е изпреварила. никога няма да си напълно готова, но всички неща дето ги пазаруваме са по-скоро за нас. бебето има нужда от теб, памперси и малко дрешки (през горещините може и без тях). всичко останало е за твое спокойствие и удобство и за подхранване на бизнеса с бебешки продукти :)

хубаво да ви е раждането и да се радвате много на бебетата, че страшно бързо минава времето и те порастват (каза тя след няма и два месеца и половина, но наистина снимките от първите дни на ади вече са кръстени "бебешките й снимки")
*
« Отговор #193 -: Август 06, 2011, 13:27:42 pm »
Дидон, мерси за окуражаващите думи. Аз все се притеснявам дали бебчо е добре, че е много мързелив на ритници - като сила и честота  :?
Ох, Красии, и аз съм същата. Все си мисля, че съм забравила нещо. като се замисля само бебешката козметика не съм я купила, че се колебая още каква, ама това може и тъщата да свърши. :lol: Иначе май другото е почти готово.
Ама имаче както писах по-горе малко си ме е шубе и притеснено, ама гледам да мисля оптимистично  :D :D :D

*
« Отговор #194 -: Август 06, 2011, 17:52:12 pm »
аз пък все си мисля че съм взела неподходящо костюмче за изписването - то е от трико. с дълго ръкавче. дали няма да му е топло в тези жеги? има и пелена пак от трико. наскоро  родилите мами вие как си тръгнахте от родилното отделение?
*
« Отговор #195 -: Август 06, 2011, 22:31:17 pm »
само да кажа от моя опит - бях решила какъв ще е "тоалетът" за изписването, обаче, познайте, оказа се оакан. така че бъдете подготвени да си ги вземете в къщи в неофициалните дрехи :) а и да ви кажа хич не ми пукаше - бях уморена и важното беше, че ми е в ръцете.

стискам палци
*
« Отговор #196 -: Август 06, 2011, 22:42:24 pm »
Аз грам не разбирам защо са му нужни на бебето специални дрехи при изписване. Нали бива пренасяно от болничната стая в автомобил? Ами че то само пижами носи, евентуално с одеално отгоре. Официална пижама и официално одеало ли са нужни? Тази суетня заради снимки ли става?
« Отговор #197 -: Август 06, 2011, 22:42:50 pm »
Момичета, вчера ми откриха някакви досадни гъбички на МБ и лекарката ми изписа Полижинакс - за 6 вечери. Сега гледам в листовката пише, че не се препоръчва за бременни  8O На някоя от вас изписвали ли са това лекарство и дали е стандартно предупреждение или наистина не е добре да го слагам?

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #198 -: Август 07, 2011, 00:26:57 am »
:) Хич не е късно май..Ама нали ми е свободна вечерта че синко спи сладко сладко по цели вечери викам и аз да се разпиша в темата за "фешън дрешките за изписване" :)
Аз не се подготвях кой знае какво защото както се оказа синът ми не можа да се побере в панталоните за изписване :) Абе аз си знаех че ще е дълъг ама ... Както и да е-има си снимки с едни синички нещица ама те не са по-различни от дрехите които носеше първите седмици..Т.е. пижамки и бодита най-вече..То какво ли да му облечеш на дете на няколко дена.Естествено че гледаш да е най-удобното за него и за теб съответно.. Пък и да ви кажа дрешките са изписването дето ги водят (поне тук при нас) размер 0,не могат да станат за носене след седмица да речем.Децата бързо растат колкото и да не изглежда така :)
Цигу.. официално одеяло също не знам да има..Нали са едни такива тип чувалчета..приличат на одеяла в интерес на истината.И ние имахме такова защото чакахме да се роди в края на януари,което си е зима.Е,родихме се 2 седмици по-късно и се наложи да сме без "официалности" :)
Леко раждане на всички и се пазете в тези жеги..
ПП:Melody здравей мила :) Заспа ли съкровището..Как си ти :)
« Последна редакция: Август 07, 2011, 00:35:03 am от saraapl »
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #199 -: Август 07, 2011, 06:41:47 am »
Тази суетня заради снимки ли става?
Да, заради снимките. Аз нямах специални дрехи и одеала. И двете бяха с одеалата от болницата.

Б.