Благодаря ви отново за отговорите!
Прочетох си поста още веднъж и видях че част от него не е публикувана.А именно че решението ми да пусна втора стерилна урина е че при първата имам само един лист със показатели и стойности и антибиограма,но никъде не пише в коя лаборатория е изработена в Бургас ли ,нищо нито име на лаборатория, само едно име и фамилия и един подпис.А нефроложката при която ходих не е чувала това име и доста се учуди че не пише от коя лаборатория е изработено изследването.
Стерилната урина пуснах в лаборатория ,която съм пускала кръвни изследвания преди опитите и резултатите са били еднакви с тези от клиниката,но когато взех резултата и попитах защо 5 дни се бави ми казаха че те не изработвали микробиологични и затова ги пращали на друго място но не уточниха къде.
Надявам се да изтребя гадините с един курс на лечение ,най-много се притеснявам за бебчетата дали всичко ще е наред ?
Боби,аз затова съм се самоцитирала -от което е видно че никъде не съм питала как да взема стерилна урина ,а питах ако някоя от вас е имала този проблем да сподели опит и колко дълго е било лечението .
Както и да е да не задълбаваме повече - то така става като хем работя и хем бързам да пиша и понякога дори не поглеждам побликувало ли се е и какво се е побликувало.
Добре че от понеделник вече излизам в болнични- имам нужда от почивка.
Честита нова темичка.Дано се напълни с много положителни емоции ,много щастливи срещи на мамчетата с техните рожби.Нека има и повече нови попълнения в темата.