0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Jolie16
« Отговор #640 -: Ноември 12, 2011, 09:59:52 am »
Благодаря ви милички,лежах и зацапването спря,но лекарката ме изпрати на ЛКК комисия за удължаване на болничния и каза,че не е необходимо да се правя на героиня,а да си лежа вкъщи.Вчера бях на комисия и ме викат в понеделник за болничния..Просто не знам как ще кажа на шефа.. :?

Наистина сега съм много по-добре,бях се уплашила доста..
Много ви целувам милички!

Чакам ви с положителни тестчета  :bighug:,всеки ден влизам да ви чета !
P.S - При мен все още няма "бременни симтпоми",нито гадене,нито повръщане,нито чувствителност на гърди ,нищо.Видях,че май някой от вас е написал,че ако имаш неразположения през бременноста,значи тя се развива нормално...дано все пак и при мен всичко да е наред,макар и без симтпоми! :)
« Последна редакция: Ноември 12, 2011, 10:02:26 am от jolie16 »

« Отговор #641 -: Ноември 12, 2011, 11:11:22 am »
Силното гадене и повръщането,както и като цяло бременните симптоми ,обикновено говорят за добре закрепен ембрион.Липсата на такива обаче не е сигнал за неправилно протичаща бременност :wink:
« Отговор #642 -: Ноември 12, 2011, 11:16:49 am »
Цялата ми компания от 5момичета бяхме бременни по едно и също време с само аз си изповръщах вътрешностите с извинение всички други неразбраха кога са били бремнни! в 4тия месец само мен вкараха в болница за задържане, другите мамчета само идваха да ме виждат, посетиха болница за да родят бебенцата си! така че незнам кое за какво е знак! :wink:

« Отговор #643 -: Ноември 12, 2011, 11:27:24 am »
Ами точно защото няма правило е безсмислено да търсим нон стоп симптоми и само да се вглеждаме кое колко те боли,кое колко е подуто...Аз лично и завиждам на Джоли за безсимптомната бременност,защото на мен вече 2 месец яко ми се гади osi_8
« Отговор #644 -: Ноември 12, 2011, 11:44:28 am »
Много се радвам, че си добре.
Не се притеснявай за шефа и си почивай. За "бременните симптоми" аз бях писала някъде, но те не са задължителни. Всички знаем, колко сме различни и как правилото за едни е изключение за други.  :D.
« Отговор #645 -: Ноември 14, 2011, 16:17:31 pm »
Kak си Jolie? Каза ли на шефа вече и той как реагира? На мен ми предстои същото тези дни, крайно време е да предупредя преди да започне да ми личи :) Прегръдки!
« Отговор #646 -: Ноември 14, 2011, 17:55:00 pm »
как си jolie???

*
« Отговор #647 -: Ноември 14, 2011, 19:57:48 pm »
Добре съм милички мои,

няма зацапвания,имам само от време на време странни усещания,че матката ми изтръпва и после пак ме отпуска,не ме боли,но чувството е странно.Дано всичко е наред.
Пиано,казах му  :? за 3 год и половина скъсване на гъза от работа...не ми честити,пита ме какъв е проблема,че трябва да съм болнични.Казах,че имам проблеми с бременността към момента и не искам да рискувам и той каза :Да,да ,но предполагам,че до седмица ще си на работа.Това беше,после отидох да си взема болничния и комисията са дали 30 дни  с диагноза - заплашващ аборт.
Мъжът ми и най-близките ми приятели / една от които също е бременна  :D / ме съветват да гледам само себе си и ако трябва цялата бременност да си изкарам вкъщи,колкото и да не ме свърта.
Отне ми много време да забременея и определено съм страхлива точно сега,а да не говорим ,че май наистина имам нужда от малко почивка...Та..не знам какво да правя.Дайте съвет :)
Целувкииииииииии

*
« Отговор #648 -: Ноември 14, 2011, 20:06:17 pm »
Jolie,как да не знаеш миличка какво да правиш?-седиш и гледаш себе си и бебока и за нищо друго не мислиш и не се тревожиш!Сега това ти е най -важното.
Аз покрай мойте Ин витро опити напуснах работа и хич не съжалявам дори,поне знам че съм направила всичко възможно което се иска от мен за да съм спокойна,нямаше да си простя ако имах съмнения че нещо от нервите в работата са ми попречили.
« Последна редакция: Ноември 14, 2011, 20:08:04 pm от Mikona »
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
« Отговор #649 -: Ноември 14, 2011, 20:07:24 pm »
Гледай си бременоста и му ......майката на шефати/с извининие/Работа цял живат.Това което ще приживееш сега покрай бремеността не може да се опише.Наслаждавай и се!Немогат да те уволнят до края на бреманастта,после ще му мислиш.Най-важното сега сте ти и бебето!!

Целувки безброй!! :balk_102:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #650 -: Ноември 14, 2011, 20:07:37 pm »
Мила задължително послушай лекарите и ползвай пълноценно болничния.Работата няма да ти осмисли живота! Не дай си Боже нещо да стане докато се пънеш на работното място- няма да си го простиш никога! Задължително си почивай докато опасността отмине. Много късмет!
« Отговор #651 -: Ноември 14, 2011, 22:30:13 pm »
Jolinka Няма да се притесняваш за работата сладка. Гледай ти и бебчо да сте добре и го прати шефа ти някъде да ходи :balk_153:....Толкова усилия и очакване ...За нищо и за никой на света не си струва да рискуваш. Много почивка  и се наслаждавай на тези незабравими месеци. Цунки слънчице :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #652 -: Ноември 15, 2011, 07:34:56 am »
Муци...няма какво да го мислиш този работодател! Има хора без сърца!
Гледай си твоето здраве и здравето на бебенцето! Ако имаш възможност излизай болничен и си почивай вкъщи.

ПС. Имай предвид само, че ако вземеш това решение (болничен) от сега, ще ти се понамали малко майчинството след това!
Краси

« Отговор #653 -: Ноември 15, 2011, 08:30:28 am »
Слънце, я си гледай здравето и не рискувай излишно заради някаква си работа. Естествено, че ти и бебо сте най-важни в момента. Другото - не го мисли. Успех и дано всичко да е наред, а ако шефа ти те нервира - прати го при нас :balk_149: ние ще го оправим  :fighting: :bighug:
*
« Отговор #654 -: Ноември 15, 2011, 10:57:26 am »
ПС. Имай предвид само, че ако вземеш това решение (болничен) от сега, ще ти се понамали малко майчинството след това!
Това не е така - излизането й в болнични няма да й се отрази на майчинството й. Защото за периода когато е била в тях се взема предвид осиг. доход от който са изчислени те, а не сумата на болничните, при изчисляването на обезщетението за бременност и раждане.
 :bighug:

« Отговор #655 -: Ноември 15, 2011, 11:46:19 am »
Мила Jolie,

Работата никога няма да свърши, стой си на спокойствие и недей да я мислиш. Това са  толкова хубави моменти в живоа, че няма нужда да ги засенчваш с мисли за шефа.
Много радости ти пожелавам  :bighug:
« Отговор #656 -: Ноември 15, 2011, 13:17:16 pm »
Трудно се дават съвети за такова важно решение.
Разбирам страховете ти, защото и аз ги имам същите. Помислете и обсъдете с мъжо положението и ако имаш върможност да почиваш-не се и замисляй.
*
« Отговор #657 -: Ноември 16, 2011, 12:19:40 pm »
Трудно се дават съвети за такова важно решение.
Разбирам страховете ти, защото и аз ги имам същите. Помислете и обсъдете с мъжо положението и ако имаш върможност да почиваш-не се и замисляй.

Каквото и да решите няма да сбъркате мила!!
Цунки за теб и бебо/а/!! :bighug:
« Отговор #658 -: Ноември 16, 2011, 12:52:54 pm »
Жоли както казват и другите трудно се дават съвети,защото както се казва в поговорката “На чужд гръб и 100 тояги са малко“,ноооо според мен след толкова чакане за бебче.....работата е на 2ро място.Винаги можеш да намериш работа,но не винаги можеш да забременееш,затова гледай да задържиш бебето и каквото комисията каже,щом дава 30 дни,значи 30 дни.Късмет мила и дано шефа ти прояви разбиране. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #659 -: Ноември 16, 2011, 21:10:06 pm »
Важното е ,че бебчо е добре миличка :balk_46:. Щом се налага ще лежиш  :balk_77:.Сега на всяка цена трябва да се бориш да си запазиш детенцето. Всичко останало няма значение. Цункам те,сладка :balk_21: :bighug: :goodluck: