0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Jolie16
« Отговор #180 -: Септември 09, 2011, 08:58:45 am »
Жули, всичко ще е наред! Хайде, пак ще ловуваме заедно!!! Нов цикъл - нов късмет!  :D Горе главата и сега ти желая заслужена прекрасна почивка до новия лов! Ловният сезон ИДВАААааа !!! Йееее!  :surfinga: Пак ще сме на гребена на вълната!!! Пък, ако хванем някоя рибка добре!  :pleasantry: Важното е, че сме в играта! Другото Божа работа! Ако не стане - пак ще му дръпнем един  :drunk: ! Хайде стягай се, че новият шанс идва....  :hello: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #181 -: Септември 09, 2011, 09:48:54 am »
Нов месец, нов късмет миличка. Октомври е по прохладен и повече спори лова.  :pleasantry:
« Отговор #182 -: Септември 09, 2011, 10:55:16 am »
 :bighug:
« Отговор #183 -: Септември 09, 2011, 20:12:28 pm »
Хей сладуранке,защо не пишеш миличка :ask:. Не вярвам да се предаваш без бой. Знам,че си много силна жена и няма да се даваш на някаква си вещичка :witch:. Аз предложих и на другите момичета този месец да ни е "разтоварващ" и изобщо да не се вживяваме. Ще се обичкаме с половинките без графици и гонене на яйчца. Нека си починем психически. Пък каквото е рекъл Господ. Много те гушам сладка :balk_104: :balk_104: :balk_104:.
« Отговор #184 -: Септември 09, 2011, 20:18:50 pm »
Ейй Жулчо да вземем да се съберем двете че да се натупаме едно хубаво  :lol:
Щяла да пропусне доктора  :lol: това никога не може да се случи миличка  :bighug:
Виждам те как в понеделник как едва дочакваш да стане време за тръгване и си там ухилена при доки  :D.Аз винаги с вълнение отивам при моя док  :D
Ама ще я прогоним тая чума да знаеш каквото и да ни струва.Заедно ще успеем Слънчо ти не си сама,всички се борим заедно за всяка една от нас  :cuddle:
Най много до утре и да си вдигнала нослето  :balk_104:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #185 -: Септември 09, 2011, 20:49:38 pm »
И аз съм една... osi_13 , само ви занимавам с депресивни състояния...цялата работа беше,че знаех ,че ще ми дойде...както и ви казах.Не очаквах изненади,но като се прибирах от работа и през колко ли колички не минах...просто понякога се чудя - Абе защо така ...защо и на нас не може просто да се случи...а трябва да минаваме през изследвания,лапаросскопии,арт процедури,хапчета за ову,термометри..
Но пък после ми идва другата гениална мисъл -да,де ама аз си имам подкрепа от Вас,всеки ден знате какво се случва с мен и всеки Божи ден ми давате само усмивки и подкрепа,такава ,каквато ми липсва.. трябва да стана един Психиатър ,а  :lol: ?
Много увлекателно говоря  :jump12:

Както и да е,добре съм и в понеделник 8 часа съм в клиниката,първа писта,че после и на работа трябва да се ходи,че да имаме парички за изследвания  :lol:
Ей и още нещо - Бебкаааа, понапълнях с 10 кг миличка,може и да те преборя  :lol:,искам добри новини от теб, и не само от теб...пък после останалите ще ви догоним.Айде зарадвайте ме ,моля вииииии

« Отговор #186 -: Септември 09, 2011, 20:51:27 pm »
Само така! Борба до последно!  :bighug:

« Отговор #187 -: Септември 09, 2011, 21:06:30 pm »
Браво така те искам  :balk_47:
в понеделник съм се закотвила пред  :balk_119: и ще чакам новини  :)

Ей и още нещо - Бебкаааа, понапълнях с 10 кг миличка,може и да те преборя  :lol:,
А не се знае миличка  :jump12: мъжо все ми вика че доста съм се понапомпала  :lol:

Вярвам!!!!
« Отговор #188 -: Септември 09, 2011, 21:23:14 pm »
Ей душичко,много добре те разбирам всичко ще се оправи някой ден всички ние ще пишем в теми касаещи отглеждане и хранене на бебе :D :wink:ще видиш

« Отговор #189 -: Септември 09, 2011, 21:39:19 pm »
jolie16 миличка нов месец, нов късмет! И аз всеки месец чакам с надежда изненади въпреки противоречивите показатели. После  :witch: и разочарованието са на лице. И така ден, два докато събера нови сили (най-вече от вашата подкрепа) и с нетърпение чакам да мине :witch: за да започнем с надеждите отново. Вярвам, че в най-скоро време и ти ще имаш  :bfp:  :bighug: :bighug:
« Отговор #190 -: Септември 09, 2011, 22:01:54 pm »
Супер! Отново ще сме на линия всички! На гребена на вълната!  :surfinga: Как нямам търпение ...   :jump12:  Йехааа! :cool: Но първо при доки за контрола... :nurse_1:  :pleasantry: yahoo_33  :bighug:
« Последна редакция: Септември 09, 2011, 22:04:25 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #191 -: Септември 09, 2011, 22:10:50 pm »
Мдаам, дано само не е останала някоя кистица,че  osi_7 ...
Ей момичета, приятни събота и неделя ви желая..и още веднъж
 :youwoman: / в множ.ч./  :flower:
Голяма скука тази вечер, и мъжо заспа :sleepy:...пак ще будувам и ще си гледам :bunie:

« Отговор #192 -: Септември 10, 2011, 21:48:05 pm »
Жолинка слънце гледам че пиеш Бромокриптин .
Ти проблем с пролактина ли имаш?!
Питам защото братовчетка ми имаше такъв проблем,пи го 2 години, особенна файда нямаше от него,месеца преди да забременее и бяха изписали едно хапченце/мога да питам как се казва/ е сега е бременна и другия месец чакаме куклата да се появи  :)

Вярвам!!!!
*
« Отговор #193 -: Септември 10, 2011, 23:19:58 pm »
Да Бебенце, имам аденом на хипофизата,бях и на Достинекс,но ми излиза доста скъпчико...вкарала съм го в релси,но аденома си е там и все още трябва да го пия.
Питай моля те и кажи нещо за това вълшебно хапче! :bighug:

« Отговор #194 -: Септември 11, 2011, 09:37:42 am »
И аз преди време имах аденом на хипофизата, но всъщност не било аденом, а някакво възпаление, защото ми мина и изчезна. Е, сега съм най-висока сред родата, но пък гледам всички отгоре  :D ... Успех, Жули, дано и твоят се стопи и изчезне, дай Боже!  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #195 -: Септември 11, 2011, 12:48:22 pm »
Jolie как си сладуранке? Само няма да се притесняваш :balk_77:. Ще правиш каквото каже доки и всичко ще си дойде на мястото. Много цунки :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #196 -: Септември 11, 2011, 14:53:10 pm »
Да Бебенце, имам аденом на хипофизата,бях и на Достинекс,но ми излиза доста скъпчико...вкарала съм го в релси,но аденома си е там и все още трябва да го пия.
Питай моля те и кажи нещо за това вълшебно хапче! :bighug:

Здравейте,малко съм позакъсняла но сега ми се появи проблема и аз имам аденом на хипофизата и не знам какво да правя 5/5 е :( вече 6месеца ми няма цикъла,имам и още един въпрос ако имаш аденом може ли да забременяваш?????помогнете ми момичета :(
« Отговор #197 -: Септември 11, 2011, 15:00:50 pm »
Jolie ще слушаш доки и всичко ще се нареди. Прегръщам те, мила! :bighug:

*
« Отговор #198 -: Септември 11, 2011, 17:02:34 pm »
Кремита , писах на лични !
Благодаря ви милички , утре ще пиша след доки какво следва :)

Аз вече с нетърпение чакам хубави новини от Бебешорка!

« Отговор #199 -: Септември 11, 2011, 19:47:55 pm »
Сладурке стискам палчета за утре и ще чакам да разкажеш  :crossfingers: :crossfingers: :balk_104:

Вярвам!!!!