0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Jolie16
« Отговор #700 -: Декември 10, 2011, 21:59:53 pm »
Хехе миличка още един мъж ще се появи живот и здраве  :)
Каквото е такова, все ще е най желаното бебче  :D
Цунки миличка,много много ти се радвам  :D

Вярвам!!!!
« Отговор #701 -: Декември 13, 2011, 08:48:19 am »
jolie ти как си защо пиеш нош па?,мен много ме боли кръста тука 2дена и се притеснявам?Теб болили те?

*
« Отговор #702 -: Декември 13, 2011, 09:10:08 am »
Тазовите кости / на дупето и кръста ме болят ...вече не го пия 3х 2 , а само когато имам болки,понякога се случва и да не го пия,но винаги го маркирам в графиката..
Но кръста започва да ме боли само ако седя дълго време седнала и после даже не мога да стана  :lol:
Теб кога те боли?

« Отговор #703 -: Декември 13, 2011, 09:41:54 am »
По принцип имам силно шесто чувство,но то не работи, когато става дума за мен :)
Искам да имам момиче, но каквото дойде.
Точно преди да забременея сънувах един стрък момина сълза, с красиви листа и много нежни цветчета.Много странен цветен и запомнящ се сън.

Пази се и си почивай повече:)
« Последна редакция: Декември 13, 2011, 09:55:44 am от pianoto »
« Отговор #704 -: Декември 13, 2011, 10:34:25 am »
Ох ами как да ти кажа боли ме опашката  :?, аз имам преплъзване на 2та последни прешлена, дано да е от него но ако и днес ме боли както вчера ще отида да ме прегледат но си мисля че ще ме оставят в болница.Но все пак няма значение бебето в момента е най-важно!!!

« Отговор #705 -: Декември 20, 2011, 09:52:43 am »
jolie как си бе мила?нещо се загуби?как е бебо?

*
« Отговор #706 -: Декември 22, 2011, 10:07:01 am »
Загубих се,защото бях 4 нощувки в болница миличка,в събота срещу неделя ме приеха с кървене ..все пак въпреки целия страх ,сега съм по-добре,но ми забраниха да ставам от леглото.Надупчиха ми  дупето  :oops:, системки и др.лекартсва и сега съм по-добре,само дето наистина беше кошмар.

« Отговор #707 -: Декември 22, 2011, 11:15:05 am »
Сега как сте с бебо?Добре ли сте?
*
« Отговор #708 -: Декември 22, 2011, 11:49:15 am »
MILA   PO4IVAI SI  MNOGO  :kiss: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #709 -: Декември 22, 2011, 12:04:48 pm »
Мила Жулинце, гушкам те силно! Почивай активно и се радвай на хубавите празници, които идват!  :bighug: :cloud9: :cuddle: tree2a ornaico1 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #710 -: Декември 22, 2011, 13:19:58 pm »
Може и да не ти се вярва но го предчувствах всеки ден отварях и се надявах да си писала поне по графиката  :(
Сега как си?Моля се всичко да е наред!!!!

*
« Отговор #711 -: Декември 22, 2011, 14:01:30 pm »
Докторите казаха да ставам от леглото само да хапвам и до тоалетна известно време,но се чувствам добре...все още съм малко чувствителна и постоянно ми се плаче , но страха малко премина..
Бебо е добре , тежим около 100 гр , но не го видях добре,лекарите гледаха откъде кървя.
Дано всичко е наред вече и да не ми случва повече!

« Отговор #712 -: Декември 22, 2011, 14:48:38 pm »
Дано, Жулинце, да не ти се случва вече никога това кървене! Дано да е било просто нещо инцидентно! И гушкай възглавницата! Сега имаш възможност да лежиш - наслаждавай се, защото като дойде бебо няма да имаш време да лежиш и да спиш! Все ще щъкаш покрай него! Така че, приятно и спокойно релаксиране, миличка Жули!  :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug: tree2a
« Отговор #713 -: Декември 22, 2011, 15:27:23 pm »
И от къде е кървенето???Не се притеснявай знам че звучи глупаво но всичко ще е наред!!!много съжалявам за всичко това,
аз и без кървене си рева всеки ден като си помисля че нещо ще се случи. :hug2:

*
« Отговор #714 -: Декември 22, 2011, 15:37:52 pm »
Миличка съжалявам за случилото се, но важното е че вие с бебчо сте добре. Това, че сега се чувстваш добре, не означава че ще е така постоянно, по-добре лежи и почивай, работата няма да избяга.
И не че искам да те отчайвам, но тепърва почваш да се притесняваш ... първо да влезеш в 5-тия, после поне до 7-мия, после хайде и в 9-тия, после за раждането дали всичко ще е наред и така цял живот да не му се случи нещо. Така че спокойно това са съвсем нормални неща  :D
 :bighug: :bighug: :bighug:
Всичко ще е наред
« Отговор #715 -: Декември 23, 2011, 18:40:23 pm »
Как си мила по-добре ли си и физически и психически?Какво ти казаха за цитонамазката?Моята миналата година беше 2ра група но ми казаха че е защото съм раждала?Взимали ли са ти влагалищна чистота или секрет назнам как се казва?

*
« Отговор #716 -: Декември 23, 2011, 18:48:29 pm »
Добре съм,гледам да почивам.Цитото е ок,нямало изменени клетки ,а гинеколожката ми беше казала,че няма момиче или жена ,която води редовен полов живот и е 1-ва група,така че 2-ра група за всяка една жена е съвсем нормална.В месеца ,в който забременях имам микробиология и другия пак ще пусна за всеки случай..

« Отговор #717 -: Декември 23, 2011, 19:35:12 pm »
микробиология ли се казва този влагалищен с-т?Извинявам се но просто незнам :?
Имам бяло течение  :oops: което най-вероятно е гъдички

*
« Отговор #718 -: Декември 23, 2011, 19:43:56 pm »
Има микробиология има и влагалищен секрет...и аз имам бяло течение,но това не значи ,че са гъбички.Пусни си една микробиология след Нова Година...но не е страшно.Почти 100 % от бременните имат гъбички :)

« Отговор #719 -: Декември 23, 2011, 20:15:25 pm »
Джоли, радвам се да прочета, че сте добре. Пожелавам ви една страхотна Коледа и незабравима Нова Година!
Аз също имам бяло течение, което се засили от няколко седмици. Ноемално е!
Norensia, доктора ми каза, че в този период от бремеността се получават вагинални възпаления. Ако забележим промяна на цвета или миризмата на течението-веднага трябва да се изследваме. На мен са ми взимали досега само веднъж секрет( в самото начало). А в БГ, колко често се прави?