Благодаря ви момичета за пожеланията.
Пете, нищо още не се е разбрало. Ники от 3 дни е на АБ и след курса и на лечение ще се съобразя с това, което д-р Бърди мисли и това ще направя. Тук ме взимат на шега и малко като луда затова, че ме е страх за детето ми след като общото и състояние показвало, че е здрава:).
Днес пуснах контрола на Никол за да се види как и дали действа АБ. Утре ще стане ясно. Утре ще са готови и резултатите на Алекс, Дани, моите и на свекърва ми. При нас тримата със сигурност ще има лечение защото днес лекарката в лабораторията ми каза, че ни е пуснала и антибиограми но не бяха готови. При свекърва ми незнам. При ортопеда сме тази седмица и ще видим какво той ще каже за всичко това.
Бяхме си на село 5 дни. Децата лудяха на воля и са с обелени колене, ръце, глави, уши но щастливи. Аз обаче "започвам да полудявам" и трябва да се стегна, защото очите ми са все в Никол и все се чудя колко още ще е жива при положение, че изобщо не се знае дали е нещо сериозно и може да е нещо безобидно. На секундата си забранявам да мисля подобни тъпотии но...нали трябва да си имам драма:)
И тримата са в период на истерии и едва изтрайвам когато не спят. Започнаха много да се ревнуват и а съм решила да гушна някой, който плаче, другия започва да крещи и да идва да го бие, скубе. Понякога не искат нито да ги прегърна, нито да ги оставя на земята, нито вода да пият, нито да се хранят...никой не разбира какво искат. Викам свекърва ми да ми помага но става още по-лошо:))))))))
Приемете го като оплакване ако не сте чували досега да се оплаквам:) И въпреки това, вечер като заспят си казвам, нека утре са три пъти по-палави но здрави.
Стеф, пропуснала съм какво ви се случва но ти пожелавам всичко да е наред или поне да се нареди по най-добрия възможен начин.
Мише и при теб.
Спокойна седмица и здрави деца.