0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #500 -: Януари 03, 2012, 17:07:00 pm »
http://www.dveri.bg/content/view/11086/172/ А да видим, кога накрая ще им дойде и на тях акъла?!

http://www.dveri.bg/content/view/14373/29/ - ох, дано всичко се оправи!

http://www.dveri.bg/content/view/14390/29/ - е постепенно и ние се доближаваме до истината...

Автор Двери.бг    
вторник, 03 януари 2012  
Днес Св. Синод прецизира становището си относно методите за асистирана репродукция и сурогатното майчинство, което бе оповестено в навечерието на Новата година. Св. Синод е взел предвид становището на останалите поместни Православни църкви (тук), представено в Двери.бг ден по-рано, като по този начин синхронизира българската позиция с тяхната. В практиката на Руската и Гръцката църкви се допуска прилагането на принципа на икономията по отношение на оплождането ин витро за хората, които не могат да възприемат кръста на бездетието като особено житейско призвание, нито са готови да поемат по благословения път на осиновяването. Към становището на Св. Синод на БПЦ е включен преамбюл, в който се казва:
"В духа на неизменната православна вяра в съвършенството, всезнанието, благостта и светостта на Божията воля  Българската православна църква-Българска патриаршия не може да подкрепя методите на асистирана репродукция, както и сурогатното майчинство доколкото те нарушават целостта на брака. БПЦ благославя единствено "ин витро"/"ин виво" оплождането, при което се използва материал от самите съпрузи и се имплантира/т ембрион/и в самата съпруга, без да се допуска унищожаването на нито един от тях".В така формулираното становище се извеждат два основни принципа, определящи позицията на Църквата към въпросите с биоетичен характер: запазването на целостта на семейството, което се състои от един мъж и една жена, и възприемането на ембриона като човешка личност с еднакво право на живот преди и след раждането."

Мда, Гръцката Православна Църква дава, както винаги възможно най-ясна позиция и по-този въпрос за момента. Браво!  osi_9
« Последна редакция: Януари 03, 2012, 19:01:00 pm от rosefromstars »
« Отговор #501 -: Януари 03, 2012, 21:40:06 pm »
 Розичка,много късмет този месец слънчице :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Дано вече ни зарадваш и ти :bfp: . Цункам те :balk_104: :balk_104: :balk_104:
« Отговор #502 -: Януари 04, 2012, 22:18:38 pm »
Ох, дано, дай Боже! Откривам ловния сезон!  :cheerleader:
« Отговор #503 -: Януари 05, 2012, 09:50:00 am »
Успех мила в ловуването.Стискам силно палчета тази графика
да завърши с +тестче.
 :goodluck: :balk_21: :balk_21:
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #504 -: Януари 05, 2012, 20:29:23 pm »
Благодаря ти много, Ели! Дай Боже сърчицето от вчера да свърши работа! Днес няма как да бебеправим, защото е ден на строг пост и не е разрешено. Но от утре пак се залавяме за работа! За съжаление при доки не мога да отида тази седмица, защото се разминават смените ни и съм на работа. Успех и на теб в очакването на Чудото! И весели празници на всички!  :goodluck: :bighug: :bighug:
« Отговор #505 -: Януари 05, 2012, 21:02:23 pm »
Рози ,успех слънчице :balk_103:. Стискам палчета да хванете :eggsperm: и на края на месеца да ни зарадваш с едно хуууубавичко :bfp: . Много цунки миличка :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
« Отговор #506 -: Януари 06, 2012, 16:21:13 pm »
Рози ,успех слънчице :balk_103:. Стискам палчета да хванете :eggsperm: и на края на месеца да ни зарадваш с едно хуууубавичко :bfp: . Много цунки миличка :balk_21: :balk_21: :balk_21:

dai    boze :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #507 -: Януари 06, 2012, 17:16:47 pm »
Скъпа днес и утре по едно  :heartbeat: :bed: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и е съвсем навреме и достатъчно ако е рекъл ония отгоре да стане!
« Отговор #508 -: Януари 06, 2012, 18:54:16 pm »
 Хайде Розичка,затискай милото и не го изпускай :bed:. Слагайте :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:   и не се бой дядо Божи си знае работата. Успех сладка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_104:
« Отговор #509 -: Януари 06, 2012, 21:17:46 pm »
Благодаря ви, сладуранки! След като температурата скочи сутринта, значи прогестеронът вече се отделя от яйцеклетката, което означава, че или вече се е пукнал фоликулът, или просто е лутейнизирал. Въпреки това мисля да сложим сърчице днес пък да видим...
« Отговор #510 -: Януари 07, 2012, 11:38:26 am »
Е, тази температура днес направо ме разби  :( . Въпреки това с милото се потрудихме... Успех на всички бебеправещи!  8)
*
« Отговор #511 -: Януари 07, 2012, 11:43:16 am »
Миличка,може от утре,вдругиден да се повиши трайно :) а онова покачване да е било нещо инцидентно :) Късмет :)

*
« Отговор #512 -: Януари 07, 2012, 11:49:52 am »
Миличка успех, на хубав човек като теб как няма да не му се случи такова хубаво нещо :bighug: Добре, че имаш късмет можеш всеки ден да бебеправиш, а аз трябва да чакам март месец моя да се върне и пак да почваме с пробването. :bed: :bfp1:
*
« Отговор #513 -: Януари 07, 2012, 16:10:42 pm »
рози   много    късмет   мила :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
« Отговор #514 -: Януари 08, 2012, 06:18:54 am »
Ох, Жули, дано да е така, че и днес температуртата е доста ниска... Много ми прилича на миналия цикъл, когато нямаше ову... Жалко, че този път нямаше как да погледнем какво става там, защото се разминахме с докито в смените, а бяха и празници, и нямаше как да сменя смените, а в петък бях цял ден на работа... Сега най-рано докито ще е на работа във вторник... Ще отида тогава и ще проверя ТСХ-то, ПКК, ЖСК, Спрот, може, ако хемоглобинът и ЖСКто са ниски от там да идва проблемът, или Среактивният протеин, ако е висок, значи пак пълни изследвания... Но, много ми се иска този месец да направя една снимка за проходимост на тръбите и състоянието на матката... Наред с колоноскопията де...  :?

Бухтичке, мила, татко пътуваше много, защото беше капитан на кораб и отсъстваше по година даже през онези години, но ето, че мен ме има (даже мама е била на 39 години, когато е забременяла с мен), така че, не се притеснявай, всичко ще бъде наред! А и имаш време, докато си изпиеш всичкото лекарство и започнеш на ново... Сега може да следиш БТ и фоликулометрията, и да направиш база от данни за овуто при теб. Но, не бъди като мен, да изпадаш в паника от най-малкото покачване или спадане на температурата! Аз съм си просто по-емоционална и понякога ми избиват нервите, човек трябва да е по-спокоен! С бебеправенето имам по 3-4 опита на месец, защото милото не може повече (той е към 120кг. и му идва в повечко). Ето, може като твоето мило се завърне да бебеправите наволя и освен това, до тогава ти вече ще си се ориентирала, по графика, кога ти е овуто и ще бебеправите в точния момент! Така шансовете ще ти скочат неимоверно! Всичко ще бъде наред, ти само имай търпение!  :bighug:

Поли, благодаря ти мила! Дано, при теб, температурката остане висока цели 9 месеца!  :cloud9: :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #515 -: Януари 08, 2012, 10:57:07 am »
Розичке,дано да не е ановулаторен ...ще видим след някой друг ден..
Мъжо правил ли е спермограма ?

« Отговор #516 -: Януари 08, 2012, 20:39:19 pm »
Розичка спокойно сладка. Кой го казва де...но така само си вредим . Виж ме и мен. Миналият месец понеже не бебеправихме ,графикqата си беше идеална. Сега пак си играе както иска. Трудно е ,но ще стане бе ,няма да се даваме :balk_602: . Много те гушкам слънчице :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug:.
« Отговор #517 -: Януари 08, 2012, 22:06:05 pm »
Да, Жули, спермограмата е 6 точки. Проблемът явно е при мен  :( Наистина изглежда ановулаторен, като миналия път :?
Марги, дано скоро и ние с теб видим  :bfp: ! Дай Боже!
*
« Отговор #518 -: Януари 09, 2012, 12:47:36 pm »
Да, Жули, спермограмата е 6 точки. Проблемът явно е при мен  :( Наистина изглежда ановулаторен, като миналия път :?
Марги, дано скоро и ние с теб видим  :bfp: ! Дай Боже!

Не се притеснявай слънчице,скоро всички ще видим така желаните  :bfp:Търпение и упоритос  му е майката!Тук място и време за очайване и отказване няма!! :balk_103:
*
« Отговор #519 -: Януари 10, 2012, 12:03:17 pm »
 :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: