Ох, Жули, дано да е така, че и днес температуртата е доста ниска... Много ми прилича на миналия цикъл, когато нямаше ову... Жалко, че този път нямаше как да погледнем какво става там, защото се разминахме с докито в смените, а бяха и празници, и нямаше как да сменя смените, а в петък бях цял ден на работа... Сега най-рано докито ще е на работа във вторник... Ще отида тогава и ще проверя ТСХ-то, ПКК, ЖСК, Спрот, може, ако хемоглобинът и ЖСКто са ниски от там да идва проблемът, или Среактивният протеин, ако е висок, значи пак пълни изследвания... Но, много ми се иска този месец да направя една снимка за проходимост на тръбите и състоянието на матката... Наред с колоноскопията де...
Бухтичке, мила, татко пътуваше много, защото беше капитан на кораб и отсъстваше по година даже през онези години, но ето, че мен ме има (даже мама е била на 39 години, когато е забременяла с мен), така че, не се притеснявай, всичко ще бъде наред! А и имаш време, докато си изпиеш всичкото лекарство и започнеш на ново... Сега може да следиш БТ и фоликулометрията, и да направиш база от данни за овуто при теб. Но, не бъди като мен, да изпадаш в паника от най-малкото покачване или спадане на температурата! Аз съм си просто по-емоционална и понякога ми избиват нервите, човек трябва да е по-спокоен! С бебеправенето имам по 3-4 опита на месец, защото милото не може повече (той е към 120кг. и му идва в повечко). Ето, може като твоето мило се завърне да бебеправите наволя и освен това, до тогава ти вече ще си се ориентирала, по графика, кога ти е овуто и ще бебеправите в точния момент! Така шансовете ще ти скочат неимоверно! Всичко ще бъде наред, ти само имай търпение!
Поли, благодаря ти мила! Дано, при теб, температурката остане висока цели 9 месеца!