0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #440 -: Декември 05, 2011, 20:20:04 pm »
Ами, Марги, за малко да ме приемат по спешност в болницата, но за щастие хемоглобинът ми беше 129 и ме пуснаха, но ме записаха за мнооого гадни изследвания в четвъртък и петък. Направо ужас! Но дано поне се окаже нещо безобидно, че много се притеснявам... Татко, почина от рак на дебелото черво и също така често имаше кръв в акитата. И в петък съм при доки за овуто и контролна цитонамазка... А има и проблеми в работата... Въобще очертава се гаааднаа седмица ....   :?   :crazy:
« Последна редакция: Декември 05, 2011, 20:31:40 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #441 -: Декември 05, 2011, 20:28:28 pm »
Миличка,дано всичко е наред!!!!!!!!! Ще стискам палци :)

« Отговор #442 -: Декември 05, 2011, 20:42:26 pm »
Благодаря ти, Жули! Има едно хубаво нещо тази седмица и това е утрешният ден, посветен на Свети Николай - ден наречен НИКУЛДЕН ! Честит празник на всички именници и именнички, и весело прекарване на всички! Свети Николай, моли Бога за нас, и особено за всички в този форум, за да се сбъднат мечтите ни и за да се изпълнят графиките ни с много  :bfp: !  Весел празник на всички!  :kaos7:   
« Последна редакция: Декември 05, 2011, 20:59:46 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #443 -: Декември 05, 2011, 21:05:02 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #444 -: Декември 06, 2011, 09:39:46 am »
Пак ще сме заедно в очакванията на подаръка за нова година! Дано получим това което искаме! Много късмет ! :bighug: :hug2: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy ylinfant :balk_21: :balk_602:
« Отговор #445 -: Декември 06, 2011, 18:42:52 pm »
 Розичка ,всичко ще е наред миличка :balk_103:. Моля се от все сърце за теб  да знаеш. Не си мисли за лоши работи за нищо на света. Всичко ще е ОК. Много те гушкам и чакам  да минат изследванията  и да пишеш какво казват лекарите. Цунки :balk_104: :balk_104: :balk_104: :bighug:
« Отговор #446 -: Декември 07, 2011, 09:13:42 am »
Миличка, нека всичките ти тревоги и неприятности останат в тази година, а следващата - прекрасни две чертички за начало, а после и най-прекрасното, здравичко и палаво бебче! Моля се и за теб, дано всичко е наред! Вярвай, че ще бъде така! Успех :goodluck:
*

dida771

• 1165
« Отговор #447 -: Декември 07, 2011, 11:33:41 am »
Миличка, нека всичките ти тревоги и неприятности останат в тази година, а следващата - прекрасни две чертички за начало, а после и най-прекрасното, здравичко и палаво бебче! Моля се и за теб, дано всичко е наред! Вярвай, че ще бъде така! Успех :goodluck:
И аз ти го пожелавам!  :bighug: :crossfingers: :hug2:
*
« Отговор #448 -: Декември 07, 2011, 13:23:32 pm »

i az  se    prisaedinqvam  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #449 -: Декември 07, 2011, 18:29:58 pm »
Розичка :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
« Отговор #450 -: Декември 07, 2011, 21:01:12 pm »
Благодаря ви, милички, страхотни сте! Мен ме хвана шубето и реших да прескоча хирурга и да следя хемоглобина, ако падне под 90, тогава ще му мисля. Все пак се реших на иригография в петък, първо разбира се ще е фоликулометрията.  Благодаря ви, за подкрепата! Незаменими сте! Цунки!  :kiss: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #451 -: Декември 07, 2011, 21:18:30 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #452 -: Декември 08, 2011, 09:13:12 am »
 :balk_21: :balk_21: :balk_21:
 :goodluck: :goodluck: :goodluck:
« Отговор #453 -: Декември 08, 2011, 09:22:36 am »
Рози,дано всичко е наред.Много се притесних като прочетох по-подробно какво си поствала.Това са сериозни неща и недей да отлагаш нито ден,а иначе иследванията  ми изглеждат ок (то и аз съм една специалистка  :oops:)
Късмет ,мила и ъпдейтвай ни,че се притеснявам....
Николай е на 2г.4м.5д.
*

dida771

• 1165
« Отговор #454 -: Декември 08, 2011, 10:59:28 am »
Спокойствие и силна храна за хемоглобина! Дай Боже по скоро всички неща да се изяснят и отстранят!
« Отговор #455 -: Декември 08, 2011, 18:16:05 pm »
   Всичко ще се оправи ,Рози :balk_103:. Само искам да си спокойна и да не се тревожиш без да са ти казали нещо конкретно. Много те гушкам сладка :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #456 -: Декември 09, 2011, 19:03:30 pm »
Благодаря ви, милички, всичко мина и малко се поуспокоих. С овуто - май няма да го бъде този цикъл, яйцеклетката е вече 25 мм., а и правих рентгенови снимки днес, които май ще се отразят зле на яйцеклетката. То поне е хубаво, че е само една и няма други, нито в левия нито в десния яйчник, така че след като се махне тази яйцеклетка ще съм на чисто. Все пак, ако има ову и го хвана, ще пусна прогестерона. Тестове за ову до сега не можех да правя, защото от няколко дни се наливах само с вода, сокове, чайове и разхлабителни, и нямаше да са достоверни. Доки каза, че всичко е наред и каза, че кървенето е най-вероятно да е от някое малко полипче или хемороидче, което не се вижда на снимката и ме прати при хирург за консултация и колоноскопия, за доизасняване от къде прокървява. Но, се поуспокоихме с милото. Другото ще го мислим с времето.  
« Последна редакция: Декември 09, 2011, 19:35:52 pm от rosefromstars »
« Отговор #457 -: Декември 09, 2011, 20:04:19 pm »
 Милатата ми тя  сладуранка :balk_21:. Хайде успокой се  Розичка всичко ще е както трябва :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Само спокойно. Цунки кукло :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
*
« Отговор #458 -: Декември 09, 2011, 20:05:48 pm »
Браво миличка,чаках добри новини :) радвам се,че си се поуспокоила.Всичко ще е наред оттук нататък..целувки

« Отговор #459 -: Декември 10, 2011, 20:08:15 pm »
Гушкам ви! Дано за всички нас другата година да се окаже най-щастливата!  :kiss: :bighug: :bighug: :bighug: