Не искам да говоря против нито един от лекарите в клиниката, нямам това право, но когато по необясними причини, са се случвали и допускали грешки, няма как да нямам едно на ум ... Не казвам, че някой е по-малко професионалист от другият, не знам дали да отдам на невнимание или недостатъчна ангажираност към конкретният случай - моят, но определено останах разочарована и оттам недоверчива.
Аз също като Боги, когато отидох за биопсия, бяха и двете лекарки - д-р Персенска и д-р Шевкетова, имаше часове след мен и повикаха тях, но мен не.Едва когато се появи д-р Стаменов бях извикана.
Не бих направила скандал, ако не съм при него, в интерес на истината в повечето случаи съм била при д-р Персенска и д-р Шевкетова, НО когато д-р Стаменов ми предложи варианта двумесечен опит и тогава трансфер, явно той държи да го направи.Няма да прескачам мнението му, още повече че ми каза да го изчакам след като се върне, т.е. следващият цикъл.
П.С.Събори ме някаква настинка, грип ли и аз не знам, но съм с хрема, кашлица, може би така е трябвало да стане.А и проклетият цикъл се бави, незнайно защо.