bebs_y, благодаря .
Евита , на теб успех , миличка , защото до колкото помня и твоя опит наближава скоро.
Накрая само да кажа , че вече съжалих ,че въобще питах тук , но този форум и на мен много ми е помогнал , та затова сглупих да се натоварвам с глупави коментари . Винаги ще има доволни и недоволни от клиниката .Това е ясно ! Страшно се ядосвам обаче ,когато някой се изказва като всезнаещ .Тук вече ме определиха ,че имам хиперстимулация , а то даже не е ясно така ли е .Нито съм подута , нито кг .съм качила както и при предишните си опити.Не знам това дали е определящо . Факт е ,че този опит се чувствам много по различно .Корема ми е син като парцал и инжекциите ме боляха страшно много . Реагирах доста бързо по думите на д-р Стаменов , но и предния път не бях по зле ,макар да продължи 12 дни . Този път обаче хормоните са други .Факт е и за мен, че за първи път д- р Стаменов каза ,че лигавицата ми е супер за разлика от други пъти . Имам 7 фоликула с 15 , 18 и 20 мм. Това за тия ,които ме изнервиха и ми се каза няколко пъти ,че съм "знаела ", че не съм реагирала добре . Само че има едно НО , това е половината работа . Важен е крайния резултат . Всички знаем прекрасно това . И накрая :тук сме да си помагаме , а не да си казваме как още преди да е почнало .... ми ти имаш хиперстимулация
, за къде си тръгнала .
"*Мина*" , отговарям ти тук , макар да ми писа на лични .Аз доста мисля да ти кажа!
И стига си ми давала съвети , от които нямам нужда ..
Сори за дългия пост обаче успяхте да ме изнервите !