Момичета,
Така е. Понеже докторите в тази клиника са много заети, с влизането се приготвяме за стола, а разговорите са по време на прегледа и след това. За сметка на това, много пъти даже не са ми вземали пари за прегледа.
Докато друг доктор преди него уж написа някаква информация (име, МЦ хронология и драскулки на един лист), направи се, че ме преглежда. После каза, че не му се занимава с моя случай и ми взе 70 лв за едното нищо. Аз тогава му дадох последните си пари, които имах. Този доктор сега има проблеми с ФАР, май са разбрали, че е много алчен. Страх ме е да си помисля за него, защото отида ли, може да ме разори.
А моят случай е повече от елементарен и лично доктор Стаменов се зае, като при повечето прегледи или не ми взимат пари, или формално давам 20 лв, колкото да се каже, че съм платила нещо. Даже бях на операция, без да са ми вземали пари за консултация. Иначе след прегледа има време спокойно да си поговорим, ама аз все пак гледам да не му отнемам време, понеже има много пациенти, и предварително си набелязвам въпросите.