Момичета, под голямо напрежение сме, не си забелязвайте.
Евче, пази нервите! Цун!
Като питате за болката, пък да Ви кажа, ама да не съжалявате
Добре, че преди година не съм се сетила да питам и никой не е споделял, защото ...ако знаех какво ме чака... Мен към 4-ти ден от стимулацията все едно ме удари ЗИЛ още при ставане от леглото - пълна липса на сили и настроение. Предния ден се разхождах из София и си бях ОК. До пункцията положението стана "носят ме мамо, влачат ме", с усещане, че мъкна два топуза между краката си. Отвръщение от миризми на цветя, копър, парфюми и ястия.За пункцията имах представа, че заспивам за малко, после се събуждам и си тръгвам. Да, ама не! Събудих се и нямах усещане от кръста надолу. Пълно вцепенение, последвано от ужасна болка ниско долу на стомаха. Акушерката ми помогна да се претърколя и изправя. Бях подута като балон. Първите крачки към тоалетната бяха придружени с подкосяващи спазми. Имах непреодолимо чувство за пикаене, без да мога да изпишкам повече от 2-3 капки. Преди и след пункцията имах общо 5 банки калции, поставян срещу хиперстимулацията. Не ми помогна особено. Пътуването в колата, ежедневните тоалети и спането баха кошмарни. Имах нужда от чужда помощ за всичко. Трансферът...беше моят христов кръст! Аз съм доста пълна, представете си ме и издута ... Покатерено кълбо на гинекологичния стол и обърнато надолу с главата, с разпнати крака и ръце, с разчепетено от спекулума влагалище, чиито болт попадна директно върху хемороида ми. Апропо, д-р Стаменов с такъв ентусиазъм го завинтваше, че пропищях с глас... Със сетни сили прошепнах на д-р Шефкетова какво точно ми е защипано... Нямаше ефект, викнаха ми да мирувам, че от шаване го изплювам...спекулума... Два пъти ми го завинтва... Между "Не дишай " и самостоятелните решения, че все пак ми се налага да вдишна стигнах полугласно до извода, че природата го е измислила едно такова оргазмово, пълно с удоволствие и любовна нега, пък на мен се е паднало разпятието и спекулумът (който аз наричам "оновагадноджилязу").
Положението след трансфера също не беше розово. Имах няколко кризи с големи болки. Помагаше ми свещичка профинед - безценно лекарство, за 10 мин елиминира болките и се вдигаш на крака все едно нищо не е било.Някъде към 12-тия ден рязко ми олекна. Симптомите на хиперстимулацията изчезнаха, подутото влагалище също, престанаха да ме връхлитат нощни оргазми и някъде дълбоко разбрах, че всичко е свършило.
Мен ме боля, други не чак толкова-търпимо, трети - почти нищо, при всеки е различно! Не се настройвайте за най-лошото, не се знае как ще е при вас.
пп. Храненето ми също пострада - можех да ям само най-отвратителните, смачкани и изсъхнали банички - подметка, по възможност с извара или някаква застояла суха питка. Въображението, че са ги лазили мухи ми беше повече от апетитно... За пиене - натурален сок портокал. От всичко друго ми ставаше лошо.
Дано не съм Ви уплашила много. Забравя се. Дори да го изживея отново умножено по 2 пак ще направя опит! Само Бог да помага!