0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
На мене също ми казаха вчера като ми дойде МЦ да звънна.Проблем с час нямало да има.Дано.
Здравейте момичета! Юли месец си правихме генетични изследвания при д-р Хаджидекова. В тази връзка бихте ли ми казали сега към кого да се обърнем да коментираме резултатите - към д-р Хаджидекова или да си запиша час за д-р Персенска или д-р Стаменов. Благодаря ви предварително. Успешен ден на всички
Цитат на: epetrova в Септември 07, 2011, 12:57:02 pmЗдравейте момичета! Юли месец си правихме генетични изследвания при д-р Хаджидекова. В тази връзка бихте ли ми казали сега към кого да се обърнем да коментираме резултатите - към д-р Хаджидекова или да си запиша час за д-р Персенска или д-р Стаменов. Благодаря ви предварително. Успешен ден на всичкиРезултатите са качени в досието ти, трябва ти час за д-р Персенска или д-р Стаменов.
Цитат на: tan4i4 в Септември 07, 2011, 11:19:02 amНа мене също ми казаха вчера като ми дойде МЦ да звънна.Проблем с час нямало да има.Дано.Еми в тая връзка ,като Ви чета не мога да не си помисля , че май при секретарките е доста избирателно. На мен ми записаха час с уговорката ,че ако стане нещо с цикъла ми .. да се обадя и презапишат .
Цитат на: Дидомира в Септември 07, 2011, 11:40:30 amЦитат на: tan4i4 в Септември 07, 2011, 11:19:02 amНа мене също ми казаха вчера като ми дойде МЦ да звънна.Проблем с час нямало да има.Дано. По-скоро зависи при коя от секретарките ще попаднеш ... Аз попаднах на възрастната, а тя е меко казано особена, поне с мен е така, като ми вдигне тя и ми е ясно, че ще имам спънки
Цитат на: tan4i4 в Септември 07, 2011, 11:19:02 amНа мене също ми казаха вчера като ми дойде МЦ да звънна.Проблем с час нямало да има.Дано.
Цитат на: Дидомира в Септември 07, 2011, 11:40:30 amЦитат на: tan4i4 в Септември 07, 2011, 11:19:02 amНа мене също ми казаха вчера като ми дойде МЦ да звънна.Проблем с час нямало да има.Дано.Еми в тая връзка ,като Ви чета не мога да не си помисля , че май при секретарките е доста избирателно. На мен ми записаха час с уговорката ,че ако стане нещо с цикъла ми .. да се обадя и презапишат . По-скоро зависи при коя от секретарките ще попаднеш ... Аз попаднах на възрастната, а тя е меко казано особена, поне с мен е така, като ми вдигне тя и ми е ясно, че ще имам спънки
Момичета имам един въпрос, от кога работи клиниката? Трябва ми Д-р Персенска и Д-р Сигридов, за да ги запозная с един разбойник.