Сега малко ми се поизясниха нещата. Аз съм на 40 г. и правих трети опит по фонда.Не реагирам добре на стимулации. Сега като всеки пациент споделих с д-р Стаменов, съмненията си дали при мен е удачно силна стимулация понеже така и така правя по еднакъв брой фоликули, и той ме сложи на слаба стимулация. Пак изкарах 2, единия от тях незрял, защото тръгна късно.Вярвам на д-р Стаменов и нещата вървяха що годе, понеже разчитахме и на 2 замразени. Обаче на трансфера не ми беше той, не мина добре, имаше лека болка при преминаване на катетъра и се наложи повторен трансфер, заради задържан ембрион. Незнам защо си мисля, че д-р Стаменов не изгаря от желание да обслужва по-ненадеждни пациентки, на по повечко години и с намален яйчников резерв, незнам защо , но го чувствам някак. След първия опит никога повече не ми е бил той на трансфер, а трансфера май е най-важния при цялата процедура.Винаги съм си мислела, че би трябвало приоритет да имат по отдавнашни пациенти, явно не съм била права.Приоритет имат по надеждните сигурно.Знам, че ако по моя случай се обърне по голямо внимание нещата ще се случат, още повече че имаме със съпруга ми едно дете и проблеми освен при него леко влошаване на показателите няма.