При мен нещата някак се прецакаха май ... В четвъртък уж доктора от Г.Оряховица който ме следеше беше почти сигурен, че е ОВУ, то след вчерашният преглед каза, че фол.явно няма да се спука, а уж на ехографските снимки изглеждаше "смачкан"... Офффф много се ядосах.Звъннах на д-р Стаменов, викна ме в Сряда на преглед и евентуално биопсия, ако все пак е имало ову, но предусещам, че ще ми се размине.
Яд ме е че се оставих в ръцете на друг доктор, защото ми е невъзможно постоянно отсъствие от работа, но се убедих, че в В.Търновско определено няма на кого да се разчита дори и за следене.Ако бях в София щяха да разберат и може би да ми изпишат Утрогестан и щеше да се осъществи биопсията.
Моля, разбиращите от ехографски снимки да погледнат двете, които качих в Четвъртък и да ми кажат тяхното мнение, за да знам имам ли все пак дори и минимален шанс действително да е имало ОВУ в Четвъртък?
http://evita1717.snimka.bg/other/az.608289Имам и още едно въпросче може ли примерно да е имало ОВУ, а някой от вървящите по-назад фол.да е пораснал или трябва да се "пометени" всичките с пукането на един.Странно ми е че на 13 ден.фол.ми беше 15 мм.,на 15 ден вече се вижда, че е смотан някак, тогава нямам размери от него, а е просто снимка, на която се вижда, и вчера вечерта доктора го вижда 13 мм.Не че не е възможно предполагам ама ...