Ок момичета, не искам да коментирам евентуални мотиви и решения на доктори, съжалявам , че го направих и с това подразних Деси и може би и други.
Моля ви да ми помогнете да взема решение , не знам към кой друг да се обърна.
Кой каквото е чул за клиника , в която няма да попадна на некадърници , които да си експериментират върху мен ще ми е полезно.
За сега имам няколко съвета за Селена, за Братя Тодорови и д-р Йосиф Димитров .
Повече мнения ще ми помогнат да взема най-удачното решение.
Доста се чудих дали да споделя тази информация в темата, знаех, че ще понеса негативни мнения и ще бъда обвинена , че не уважавам клиниката и д-р Стаменов...но във Фонда вчера бяха доста учудени как така не съм била информирана в клиниката и изразиха съжаление, че не съм първата и явно няма да съм и последната. В първия момент това ме огорчи най-много. Аз инвестирах повече от 10 000лв собствени и държавни пари за 1г, свикнах на ритъма и реда клиниката, на маниера на работа, бях спокойна за подредбата на нещата си в близко бъдеще... Сега отново съм на кръстопът.
Деси - аз нямам проблем с докторите, аз също свикнах с методите на работа в клиниката. Д-р Стаменов има проблем с мен и тези като мен. Утре всяка една може да бъде на моето място, не мога да си премълча. Съжалявам, че си се почувствала маловажна, не е така, уважавам те за всички съвети , които си ми дала, просто аз съм си такава - споделям и търся мнението на по-голям кръг от хора, това ми помага. Може би е малко по-драматично от колкото е нужно и дразни , но такава съм си аз и ми е късно да се променям.
Къди - права си, много се оплаквам, бързо се отчайвам, трудно се преборвам със себе си. Преди година, на първичния преглед докторът каза , че съм си Ок и за нищо да не се притеснявам, дори и за килограмите. Те станаха проблем сега, след опита. Както и да е...това е минало...не искам да звучи като обвинение към него.
Снежинките няма да ги размразя преди да съм напълно здрава и готова да ги приема, ако ще да платя още няколко години за съхранение.
Просто планирах да направя поне още един стимулиран опит,платен от фонда, от който да замразя нещо преди да съм навършила 43г и да съм се отървала от миомата.
Как мислиш ти, това добър план ли е ?