Върнах се от София и искам с голяма болка и огорчение да споделя нещо, което касае всички пациентки на клиника Малинов/Надежда навършващи 42г. като мен и опитващи се да подадат документи за 2 или 3 опит по Фонда.
Чували сте , че документите на 42годишните има възможност да се разгледат с приоритет и да им бъде връчена заповед в много по-къс срок, за да се вместят в изискването на наредбата до 43г. Това до някъде компенсира дългите години , в които държавата ни беше забравила...
Да, ама НЕ , според д-р Стаменов!
Единствен той е подал молба до ръководството на фонда, че поради претовареност с пациенти, не желае да му връщат 42годишните толкова бързо с нови заповеди, за 2 или 3 опит.
Като оправдание е изписал още, че има много по-млади, които не успява да обслужи с по 1 опит.
Най-долното е това, че Силвия се опита нещо да ми каже, но гледайки настрани, а не в очите ми го омота. Защура се при докторите да пита какво да направи, защото днес все още съм на 41, от утре съм на 42 реално....и в крайна сметка явно се реши въз основа на това да ми се изготвят документи за Фонда.
Но никой , подчертавам го, никой то НАШИТЕ хора в клиниката не намери смелост да ме осведоми право в очите....Трябваше да отида във фонда и ЧУЖДИТЕ хора там да ми дадат да прочета молбата и съответно заповедта на д-р Лалев и да ми изкажат съжалението си...
В момента пред мен е дилемата - друга клиника и заповед за 2 опит още есента или 1год. разкатавки и лицемерни усмивчици и ...самофинансиран 2 опит, от който ще затъна в заеми.
Моля ви , приемам всякакво мнение, споделете ми какво мислите, защото аз съм в ступор от обида и самосъжаление...
пп. Само ви моля, да коментирате пътя , който смятате , че е редно да предприема аз. Не кометнирайте действията на д-р Стаменов срещу 42годишните му пациентки и удобния отговор на д-р Лалев. Нито има смисъл, нито си заслужава...Ясно е, че от нас високи резултати не могат да се очакват и ще ни подхвърлят като горещ картоф.