Благодаря на всички включили се!Ще попитам на първият преглед Доктора и той ще каже как ще плащам.
Аз не съм записвала час, защото не съм сигурна за точната дата на цикъла, но ще е нещо м-у 28.09.-30.09. , излишно е от сега да звъня, но предполагам, че ще ми дадат час за старт на опит като звънна като ми дойде МЦ, нали ?Всъщност клиниката работи от утре ли?
Успешни процедури на всички и много късмет!
Eви, аз днес си записах час за стартиране . Естестевено ,че не мога на 100 % да съм сигурна дали точно 18 септ. ще ми е втори ден и се разбрахме ,ако има промяна да се обадя . Така че , ако искаш и знаеш кога ще ти дойде се пробвай все пак . Дано и се засечем по коридорите с теб!
Благодаря ти
Дидомира!Започнах да звъня, но за сега без успех относно свързването ...Очаквам МЦ на 28-29.09. и затова ще запиша за 30.09./принципно винаги ми е точен цикъла, но сега за каръщина може да ме изненада
/, а ако се наложи ще звъня и променям.Не знам защо си мислех, че започват работа на 07.09., явно съм се объркала нещо
Може да се засечем, но ти вече ще си на пункция, даже може и тя да е минала :wink:Успех!!!
П.С.Успях да се свържа от 11-то позвъняване, но ме отрязаха, защото било много рано, цикълът ми можел да се промени, та да съм звъннела на първи ден и да запиша час за следващият.