Хаха, Рачо, с твойта лавина ме уби
От теб и 2 лавини ще приемем
Пък на плажа тъкмо си докарал природен вид печен червен рак
Ние втора вечер спахме в новата къща. Вече дори предадохме ключовете на старата. Ясно е, че незнам още къде какво има, но малко по малко успявам да натикам багажа. Малките са доволни, вчера като ги взимахме от градинката искаха в новата къща.
Да се изкажа и аз за плажа (то може ли без мен някъде
) Първата година като се родиха сме ходили за половин час след 18 часа, колкото баща им да се изкъпе и аз да намокря краката. Винаги са били с бодинца, намазани, под чадъра и с по една тънка пелена, защото винаги спяха, а морския бриз не е за подценяване. Само веднъж сме ходили малко по-рано и то беше извън Варна на място, където морето граничи с горичка и съответно аз и децата бяхме под дърветата.
До годинката те нито са опитвали пясъка, нито водата. Защо гладим, стелиризираме, чистим и т.н. всичко около тях докато са новородени, ако ги изпльоскам в мръсната вода или ги отъркалям в пясъка, който също не е чист... Отделно и аз не съм се мокрила над коленете, защото все пак се кърмихме
След годинка вече им носихме басейн под 3 чъдъра, намазани и пак най-късно до 11 и след 17ч. Тази година пак така процедираме. Вече и в морето плуват, но първо ги научих да плюят водата и чак след това ги пуснах с поясите в морето. Ентеровирус не се хваща само от храната, а и от погълната мръсна вода, а децата много обичат да "пият" вода от морето