Ох, момичета докато се оплакваме от свекървите, моят хубавец ми спретна снощи и тази сутрин такъв екшън,че...Вчера взе да вдига температура, повлия се за кратко от Панадол, но после пак взе да се качва в гадната зона около 38 градуса.Взе да го тресе, водихме го следобеда на лекар- при заместничката на нашата,че тя е в отпуска- леко му било зачервено гърлото...Към 2 дадохме и Нурофен- подейства, преоблякохме се и - сън...До 7.30 когато се събудих от тресене на леглото- а то горкото бяло като чаршаф, устните- сини, ръчички и крачета- ледени и се тресе неудържимо, Т 38.9...Аз - сама, мъжът ми първа смяна от 4 сутринта...Бърза помощ, хексалгин,детска болница, съмнения за менингит, инфекциозна болница- слава Богу без данни за менингит или енцефалит, обратно в детска, кръвни изследвания....Слава Богу повече не е вдигал Т и си го прибрахме вкъщи, дори вече проси храна, но това бяха най-дългите 3-4 часа в живота ми! Диагноза- херпангина...
Здрави да са всички дечица и родители- все някакси ще се разберем с родите- нали всички милеем за тия деца!