Сега, поред на въпросите - и отговорите!
Първата ми почивка по НОИ беше в Стрелча и останахме много доволни от там. Даже мъжът ми настояваше тази година пак да отидем, защото вече ни познава персонала. За последно там бяхме през април 2010 година. Обикновено си почивам през април, но тази година програмата закъсня много и започна на 2 май. Та, сега единствената ми възможност е за Сливенските бани, но аз преди малко се обадих и отказах резервацията. А жената ми каза, че така или иначе съм я резервирала вече, да си помисля до утре.
Така, моят фаворит е Вършец от гледна точка на процедурите, а като цяло в Стрелча беше най-хубаво.
и аз търся инфо за гр.стрелча, условия, процедури, всичко... най-вече как да си сменя датата на резервация, защото тогава май ще ми дойде
Не си сгрешила изобщо с тази резервация. Това е една от най-хубавите бази като цяло. Станцията е на три етажа, стаите са модерно обзаведени, има със спалня, а има и с две легла. В стаята има телевизор и хладилник. Но най-голямото предимство е течащата минерална вода в стаите. Единственият недостатък, според мен е, че в половината стаи няма тераса. Мисля, че това бяха стаите с изглед към вътрешния двор, т.е. спалните. Процедурите се спазват и се правят добре, храната е на поне 5-6-7 различни менюта. Градчето е малко, колкото едно село, но има всичко необходимо. Има и градски басейн за през лятото. В момента не се сещам друго, ако имаш въпроси - питай. Не знам дали можеш да си промениш резервацията, поне за тези месеци. По-добрият вариант е да ти изпишат лекарства и да си забавиш цикъла малко.
За Павел баня за санаториума точно нямам наблюдения, минавала съм покрай него, но не съм влизала вътре. Ходила съм в Павел баня, но в "Кавръкови" и в "Маркони". Градчето е малко, има и много частни хотелчета и квартири и евтини варианти за храна. Но в Павел баня ходят мои колеги от години. Там са най-добрите рехабилитатори.
Бургаските минерални бани са супер - процедури, минерална вода, кал, луга... Чудя се дали да не си остана тук, но има места след 1-ви септември.