Варненки, може ли някоя от вас да ми даде назаем детско креватче за 10 дена (става въпрос за началото на август)?
Деси, надявам се този месец вече да ни сглобят новите детски легла и трите преносими кошари ще са свободни преди да ги занеса в Шумен и на вилата. Така, че леглото го имате на 83%:)заедно с матрака и чаршафите:))))))))
Никол днес я водих при доцента за преглед за ръката. Много мил и впечетляваш човек. Според него не се касае за нищо страшно и сериозно заболяване. Чакам още няколко излседевания да станат и ще се допитам и до Бърди отново.
Направихме и реимунизацията с Пентаксим, поне докато бяхме там за да мога другата седмица да отида само с момчетата.
Днес вероятно ще спя спокойно за първи път от 10 дни, че се чувствам премазана от напрежението покрай изследванията на Никол. Какви ли не неща не ми минаха през главата докато гледам в тавана нощем. Ако ви кажа колко безобиден и незначителен ми се стори престоя ни в болницата февруари пред възможноста дъщеря ми да има едно рядко заболяване-нелечимо. Мда, понякога и аз явно стигам до драми и страхове от които нямам нужда и с които си вредя. Страшно ми беше последната седмица. Днес обаче след прегледа малко живнах, разходих се с приятелка, проветрих си празната глава и...утре е нов ден, утре ще мисля наново:)
Спокойна вечер на всички и да са здрави дечицата:)