0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
И от мен много семейно щастие и любов на Жени и Сари!!! Весело изкарване на празника!
Катрин, стискам ти палци! Аз все още нямам никакви симптоми, но няколко дни преди теста страшно ми се зави свят и ми причерня за секунди. Дано и при теб причината е същата :wink:!
*
Привет момичета .
Честита годишнина на Жени и Сара !!!Пожелавам ви мноого здраве ,много да се обичате и уважавате още дълги години .
Здравейте и от мен, момичета !

Да честитя на Жени и Сари годишнините и да пожелая още много годишнини да имат заедно.Много здраве, щастие и хубави моменти.

Здравейте момичета  :bighug:
не влизам много често , но ви мисля постоянно при мен няма нищо ново не правя изчисления не меря БТ просто нямам сили за това опитвам се да се възстановя , че много се натоварих вече година и половина нямаме никакъв резултат ....... но вие го знаете да не се повтарям
Стана ми много приятно като се видях в списъка ,Жени благодаря , че не си ме забравила   :bighug:
Катрин  :crossfingers: успех
« Последна редакция: Юли 07, 2011, 20:07:53 pm от Лора Райчева »
*

• 1357

Добро утрооо :D!
Ама наистина много пусто тук напоследък...
Добро утро
Гери мерси за закуската
Успешен ден
Добро утро!
Аз вече си мисля, че отново не се е получило. Имам чувството, че всеки момент ще ми дойде. Чувствам се като по време на цикъл. Оххх, незнам вече. Ще ми се пръсне главата.
Добро утро!
Гери мерси за закуската.
Катрин колко ми е познато това твое чувство...,но не остана още 2-3 дни и ще разберем истината.Силно  :crossfingers: :crossfingers: този път резултата да е различен от всеки друг,който сме свикнали да виждаме(поне аз).
Жени,Сарка честита ви годишнина на патерици.
И до моя ден не остана много,но няма да стоя с надеждата,че после става много страшно.
За всички,кой за каквото му трябва много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек ден!

Здравейте момичета,

Първо да пожелая на всяка една от вас много късмет и + резултати!  :crossfingers:

Не знам дали съм в правилната тема, но имам въпрос.
В момента се лекувам с антибиотик заради Pseudomonas aeruginosa. Според вас колко време след приема на антибиотика могат да се подновят опитите за бебче?
*

petianikolova1981

• *
  • 46
  • Което не ме убива, ме прави по-силна
Здравейте всички бъдещи мами!
Нова съм тук като регистрация, но доста се порових във форума и ми хареса. От 2 месеца правим опити (от месец май), но още няма резултат. Както четох, това е малък период и няма място за притеснение. Все пак започнах да си меря БТ, за да съм сигурна кога ще имам ОВУ.

Успех на всички!  :balk_602:
*

petianikolova1981

• *
  • 46
  • Което не ме убива, ме прави по-силна
*
Добър вечер, мили дами! :)

petianikolova1981, 2 месеца наистина е много кратък период, дано скоро се похвалиш с хубави новини! :)

Гери, ти как си? Как вървят нещата при теб? Много да се пазиш! :bighug:

Хубава вечер на всички и спокоен уикенд. :)

Добро утро!!!
Пожелавам Ви хубав, слънчев, летен ден...бягайте към плажа или басейнна :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Здравейте
Денят найстина ще е мнооого слънчев а дано е и успешен
Добро утро, момичета.

Аз да ви почерпя, моя мъж днес има рожден ден.

А искам и да ви питам нещо, понеже в нашия хладилник нямаше място, сложихме тортата в хладилника на сестра му.Малката ми племенница я видяла и се разревала.Отрязали й 1 парче торта (което аз знам, че не е на хубаво да се разрязва предварително) и за капак тя изяла само 1 хапка... Е кажете ми това не е ли гадно... Мъчно ми стана вчера.Сега разрязана торта ли ще слагаме на масата...

Добро утро, момичета!
Златен дъжд, не се ядосвай за тортата. В краен случай разрежи я до край и сервирай направо по парче на всеки, а мъжа ти ако държи на свещичка, боцни му една на неговото парче. Да сте живи и здрави!
Тези дни е много пусто тук. Ние, които сме на морето бягаме в планината, а останалите - обратно.
Лек и успешен ден
*

• 1357
Добро утро, момичета!
Serendipity, добре съм вече уж, дано и занапред да е така. Ти подаде ли вече документите за Фонда?
Златен дъжд, да ти е жив и здрав рожденникът. Аз не съм чувала да не е на хубаво. Пък и то малко дете, как да му се сърди човек :wink:.
Хубав ден на всички!
*
Здравейте и от мен момичета !
Най-накрая се завърнах...Утре ще правя тест , макар че имам усещания от около седмица,че и този тест ще е отрицателен.
Златен дъжд - да ти е жив и здрав,много хубави моменти и само усмивки..
Катрин - много ми хареса онова зацапване и предполагам знаеш,че искрено се надявам да виидиш  :bfp: :crossfingers:

*
Добро слънчево утро на всички! :)

Златен дъжд, да ти е жив и здрав рожденникът! :) Много семейно щастие ви желая! :)

Гери, радвам се, че всичко е наред, дано нямаш повече такива премеждия! :) Да, подадох документи, даже вече си имам номерче, от края на май. Сещаш се какво чакане ще падне. :)

katrin_sl, ти на морето ли си? Благородно ти завиждам! :) Верно, че бягаме натам всички, ама и на планина много обичам да ходя и да си почивам на спокойствие и тишина.

Хубав уикенд на всички! :bighug:
ЗДравейте сладурки,

Златен дъжд, честит ти рожденник. :hbirth: :hbirth: :hbirth: Да е жив и здрав и много да те радваа :)

Моят свекър също има рд днес, да ни е жив и здрав.

В понеделник загубиха кученцето, което им подарихме през декември. Много ни е мъчно на всички... Още имаме надежда, че ще я намерим.

Иначе аз съм добре, раста с огромни темпове..вече съм +15 кг.. но важно е бебка да е добре.

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: НА всички от мен, дано юли ви донесе много щастливи мигове и ++ тестчета.

Ето и малко вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: