0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Краси мерси за закуската, веднага си взимам
Лек ден на всички
*
Ууууу,Краси,ти тази снимка ,все едно у нас си я правила!!! :o Мен така ме събуждат всяка сутрин!!! 8O :lol: :lol: :lol: :eat:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Здравейте и от мен момичета и ra4o,мина и моя преглед,инсеминация в понеделник 12:30.
Топвам се във вирусчетата веднага  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:

Здравейте сладурки,

Катрин, отново честито. Остава само да си изкараш оставащите 8 месеца спокойно и щастливо :)

Фовче,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

За всички очакващи ++++ ето малко  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Здравейте...аз се прибрах най-после от болницата. Мина и моята лапароскопия. Не беше страшно...само излизането от упойката беше гадничко...повръщах много :( Гадните хламидии са ми нанесли поразии, но доктора каза, че са отстранили срастванията. Сега ще работим упорито за  :bori_007: :bori_004:  ...още този месец. Стискайте палци и пускайте вирусчета :) Целувки на всички!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Добро утро момичета,за съжаление,не знам как кача снимка .. :oops:
Драгон - много се радвам и силно стискаме палци..
На всички много много приятен ден!
« Последна редакция: Юли 24, 2011, 10:26:56 am от jolie16 »

*
Привет момичета .Благодаря ви на всички за палчетата .Аз вече незнам накъде съм .Всичко покрай моята графика е направо ужасно .След слабо изразената втора чертичка ,направих вчера тест сутринта /.отицателен/,след обед направих друг и пак се появи слаба втора чертичка ,макар след 20 минута .Спряла съм утрогестана от 2 дена ,уж чакам вещицата да идва ,че да започваме всичко отново ,но и тя нещо не идва .В сряда почивам ,и ако дотогава няма вещица ,отивам при личната за час при гинеколог .Всичко ми е толкова объркано вече ,че незнам какво да правя .Прекалено дълъг стана този мой цикъл
*
Ей,Фовер, ами при това положение ,нямаш ли възможност за кръвен тест.тази неизвестност ще те убие,а той ще покаже в края на краищата,каква е точно ситуацията!! :o Докато нямаш 100% резултат,продължавай си с Утгрогестана-така и така имаш още от него ,предполагам!! Дано наистина не дойде "лелката гадна"!!! Продължаваме с палците  :crossfingers: :crossfingers: до категоричен  :bfp:!!! Друго не приемаме!!!
*
Рачо ,благодаря ти за вниманието и палчетата .
И на мен ми се иска да пусна кръвен ,но съм в Испания и правилата са различни .Първо трябва да ми дадат час за личната ,и тогава тя да ме прати на гинеколог и така нататък .
« Последна редакция: Юли 24, 2011, 18:19:55 pm от foveri »
И от мен привет на всички и лека вечер  :D
Как сте момичета...нещо се губите...може би плажувате...ех! И аз ще се къпя отново в морето...нооо...след седмица, две...да ми зарастне коремчето :)
Сервирам Ви вкусен обяд и сядам на масата. Хубав ден на всички!

Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Еееееееййййй,аааалооооууу,с това "плюскане" -сутрин,обед и вечер,ще заприличаме на пр....та :lol: :lol: По-леко ,ако обичате,че да сме елегантни за морето,нали :wink: :wink:??
Аз с удоволствие ще се взема от обяда,мммммммм  :D
Успешна седмица на всички!

И аз си взимам от обяда..че както винаги умирам от глад!!!!

ХУбав ден

*
Добро утро,
Не съм писала няколко дни - не бяхме у дома. С Мъжа ми сме пещерняци. Бяхме на експедиция на Бузлоджа организирана от приятели от Казанлък. Нощите бяха хладни, но дните топли. Само в пещерите беше хладно. Аз бях готвач, и не стигнах до пещерата та да не се натоварвам физически :).
По този повод качвам една снимка от пещера Леденика, близо до Враца и Ви пожелавам приятен изпълнен с нежна хладина ден.

Добро утро
Пожелевам успешен ден на всички
Добро утро и от мен.Минавам да пусна вирусчета,докато все още мога ;) :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Краси,благодаря за вирусчетата  :cheerleader: :bubblebath: :bubblebath:
Прекрасен ден и от мен !

Вента, много е красиво и разхлаждащо.
Хайде и от мен малко вирусчета, като новобранка  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust
Пожелавам ви лек и спорен ден!

П.С. Няма ли някой вече да се отчете подобаващо?