0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро, Лора мерси за закуската. Много ми допада.
Тая гадна вещуха не можа ли да те пропусне бе... сигурно и при мен ще дойде в тия дни  osi_8. Идва ми да е гръмна с нещо. Искам да избутам днес и утре и по-бързо да идва уикенда за да си почина, че съм толкова раздразнителна, мисля че ще избия всички в офиса.  osi_14. Това ще е само заради тази с метлата  :witch: в комбинация с разбушувалите се хормони + непоносимата жега. Но днес ще е по-хладничко, дано е и по-лек и приятен денят ни.

Чакам някой да се похвали, искаше ми се и аз да мога да ви изненадам, но като гледам как вървят нещата долбоооооооко се съмнявам.
*
Добро утро!
Лора мерси за закуската, страхотна е, много е лека и приятна - сядам на масата.
Хубав ден и от мен.
*
Добро утро и от мен момичета,
днес наистина щ е по-хладничко ...
Вента , страхотна графика , добро предчувствие имам  :goodluck:

Добър ден, момичета!
Връщам се от преглед и... имаме си едно плодно сакче в матката. :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: Много съм щастлива! На 2.08 ще ходим да чуем сърчицето.
Лек ден и успех на всички!
*
Честито ви отново!!!!! osi_9
/www.mamaibebe.com][/url]
Честито Катрин леки 9 месеца и  здраво и пухкаво бебче на финала
Аз не пиша често,то няма и какво де  :D ,но всеки ден ви чета и се радвам с вас  :bighug: лек ден на всички
Здравейте
Браво Катрин, сега се пази много
*
Честито Катрин леки  :cloud9: и едно здраво и хубаво бебче.
*
И в тази темичкА - Катрин,честито миличка.Лека и безпроблемна бременност и здраво/и бебче/та ! Целувам те

Вента,успех , стискам палци!

*
Катрин  :goodluck: . Честито, лека бременност ти желая и след 9 месеца да гушнеш здраво и хубаво бебе :)
 :bighug:

Сетих се за една случка... реших да я споделя с Вас.

В края на януари на един приятел му се роди момиченце. И понеже с мъжа ми следващия ден не бяхме на работа, нашия приятел ни умоляваше да не си тръгваме. Прибрахме се по изгрев. На другия ден ми беше толкова лошо, че казах на мъжа ми: "Когато ни се роди на нас дете - аз пропускам купона!" и съм продължила да спя...  :P

Благодаря Джоли
« Последна редакция: Юли 21, 2011, 19:53:15 pm от Venta »
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Катрин, официално ЧЕСТИТО! Лека бременност :bhcontract: и скоро да се радваш на прекрасно здраво бебенце! :babyflips:

Момичета, предлагам ви да прочетете нещо интересно " Робот за Бебета" - разработка на БАН  :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=EPdHX4a3ZYw
Катрин ЧЕСТИТО! Леки 9 месеца и накрая най-прекрасното бебче ти желая!
*
Добро утро!
Сядайте на масата и хапнете нвщо леко. Днес май ще топличко, но пък е петък и утре ще се отдам на заслужена почивка:)
*
Добро утро момичета!
Вента, мерси за закуската, присъединявам се :)
Катрин, честитооооооо :cheerleader:, аз чак сега видях прекрасната новина! Всичко до края да е 6  :crossfingers: и накрая да се появи едно здраво бебоче :)
Слава Богу днес е петък, вече не ме свърта  определено мислите ми не са в офиса :))
Хубав уикенд на всички и много стиснати палци от нас двете  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*
Добро утроооо
Катрин честито ви сакче миличка  :D, ех как се зарадвах....
Аз вчера бях на преглед, няма болница, даже и хаповете ми спря, всичко е в отлични норми. Гледахме много обстойно бебо, мен ми се стори, че видях "пишле", ама док отказва да коментира пола, каза най-рано другия преглед /т.е. другия месец към 20-ти/
Фовче, много се надявам миличка тая чертичка да стане утре или вдруги ден по-наситена и вярвам, че ще е така.
Чоки мен още ме държат хормоните, докато отида на работа /ходя от време на време/ и направо ги вдигам във въздуха  :lol:
Jolie кога ще е инсето, хубава бройка фоликули имаш. :wink:
Златен дъжд добре дошла отново  :D
Успех на всички във всичко
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
 :balk_64: Фовче, всички стискаме много силно палците и няма да пускаме!
Утре съм на преглед и ще видим кога ще е инсе-то!
Женичка,Мали -  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:

Приятен ден момичета !

Фовче, аз май нещо не виждам в темичката. Имаме ли хубава новина. Стискам палци да е така. Хайде, присъединявайте се към бременелките. Днес мога да пусна и малко вирусчета. :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Женичка, радвам се че сте добре. Все така да продължаваш.
Днес съм като бито куче. Това станване през 2 часа до тоалетна ме убива. Не ми се мисли какво ще правя до края. Може би ще спя в тоалетната.
Пожелавам ви лек и успешен ден, милички.
Здравейте
Катрин ще свикнеш много бързо с това ставане и няма да ти прави впечатление
Женя - айде да доъде по бърза дръгия преглед та да видим ще тичате ли подир момите или вас ще ви следват ергените  :D :D :D
Лек ден
Аз да взема да сложа една закуска,че отдавна не ми се е случвало

Лек ден,момичета :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Пък аз да взема да хапна, че съм гладничка.
Лек ден и от мен.
Аз отивам днес на планина - чист въздух и пеещи птички.