Станааа
Маки суши стана перфектно като форма и стегнато
Урамакито обаче (с ориза отвън) не го стегнах явно толкова и не стана кръгло и не е много за пред хора, но пък е мнооого вкусно
Аложих сусам в ориза, защото обожавам сусам
Сега си чакам и сьомгата, за да завърша всичко и ще пусна снимки :)ю
Оказа се, че рязането е сложна работа, като има морков
Дали не трябва да го топна за секунди във вряла вода?
Използвах ориза от нас, смесих го с малко оцет балсамико, мариновах морковите във соев сос и вместо бамбукова дъска използвах хартия за печене за оформяне и натискане
Обаче съм сбъркала и съм купила много лютив джинжър, а аз лютиво не ям, а мъжа ми не яде джинджър...Идеи какво да го правя?