0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Фреши споко!
И аз опищях орталъка за тия инжекции в корема, ама на мен ми ги поставяха в крака или в ръката....
Макар че имаше една смелчага, дето сама си ги слагаше в корема.... :balk_81:
В очакване ....
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Цитат на: FreshBreeze
Перличке, че може ли Пурегон мускулно? Останах с впечатление, че само подкожно.

Аз нещо не мога да си представя инжекция в корема :oops:  Подкожно може и на други места, нали? В ръката, на друго място може ли?

то си пише на всяка ампула как може.
уринарните може мускулно и подкожно, а синтетичните - само подкожно.
обаче подкожно не значи непременно в корема (не в стомаха, както беше написал някой!) - може и на ръката. на мен са ми ги слагали винаги на ръката, над лакътя, от външната страна в най-дебелата част.

що подкожни инжекции са отнесли тия ръце - сигурно над 300...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Цитат на: jam
уринарните може мускулно и подкожно, а синтетичните - само подкожно.

Бе, едно време Меногона можеше само мускулно. Имах синина на дупето от две инжекции  :lol: и опищях клиниката  :oops:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Цитат на: little_rabbit
Имах синина на дупето от две инжекции  :lol: и опищях клиниката  :oops:

девойки, вие как сметате да раждате, при положение, че за една мускулна инжекция опищявате клиниките и ходите на зъболекар само дрогирани?  :lol:

сега, шегата настрана. усещанията за болка са различни при всеки човек, това е едната причина за различните сведения, които се дават тук. другата причина е начинът на поставяне - има много внимателни и квалифицирани сестри, които поставят мускулните инжекции по правилата и не причиняват никакъв дискомфорт и последици за пациента. други пък хакат иглата, изстрелват съдържимото за секунда и айде готово. най-зверската синина, която ми остана цял месец, ми направи една акушерка в Майчин дом по тази схема.
за мен сестрите при д-р Владимиров са перфектни в това отношение - никога не съм имала проблем!

но пак да кажа - опитайте се по-малко да се фокусирате върху дребните отрицателни ефекти на лечението ви сега - с нищо не ви помага постоянното размишляване на тема "сега ще напълнея ли, от това ли ми се реве, защо съм скапана, ох, колко ме боли и т.н."...
първо, в повечето случаи причината е извън лечението, а в главите ви. и второ - ако тези усещания са ви такъв проблем, може би това лечение и този път просто не са за вас, извинявам се за директността... тук има момичета, минали през купища операции и болезнени манипулации, няма сега да се стряскате на едни инжекцийки, я! :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

девойки, вие как сметате да раждате, при положение, че за една мускулна инжекция опищявате клиниките и ходите на зъболекар само дрогирани?  :lol:

:oops:  :oops:
Питай Ултра докъде се докарах от страх от зъболекари....
Изобщо не е въпрос на болка, такива бъбречни кризи съм изтърпявала, че.....
просто съм си пъзла на тема спринцовки и зъбни машинки....

Иначе за стимулацията, не съм имала никакъв дискомфорт по това време. Не съм се чувствала по-различно, но гледах и да не се самонаблюдавам прекалено
В очакване ....

С упойка  :oops:

На мен специално ми е време да се засрамя, щото съм се ралзигавила  :oops:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Цитат на: little_rabbit
Цитат на: oganche
Малко по-нрвна бях, но аз по принцип съм палеж.

За да си отговаряш на името  :balk_21:

:bighug:

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Цитат на: FreshBreeze
Перличке, че може ли Пурегон мускулно? Останах с впечатление, че само подкожно.

Аз нещо не мога да си представя инжекция в корема :oops:  Подкожно може и на други места, нали? В ръката, на друго място може ли?

Не мога и аз да не се изкажа.
Меногон и Гонал са ми слагали мускулно, на гъзето. Пурегон и Мерионал мускулно и подкожно в корема. В ръката са ми предлагали, но аз не давах. само веднъж ми биха но-мпа там и доста болеше. Ся....тези, новите писалки са много гот. Иглата е тъничка като косъм и се слагат само подкожно. Изобщо не боли, ама изобщо.
Но по принцип тази болка не е повод за обръщане на такова внимание.
Действайте мацки смело и не се плашете. Нали знаете, като те е страх от мечки, не ходи в гората. Та и вашата работа. Щом сте се хванали на хорото, ще стискате зъби. Има къде, къде по-гадни болки, особено когато те боли сърцето от мъка. Джамито е напълно права.

*

kpo

• **
  • 92
  • кога ако не СЕГА!
Не само при всеки човек е разлчно, май и при всяка стимулация е различно!Първите пъти ми нямаше абсолютно нищо, докато сега заспивах буквално минути след инжекцията Пурегон!От клиниката до нас е 20 мин. и през цялата стимулация заспивах преди да се прибера.После цяла вечер се чувствах като изцедена, а на сутринта - кукуряк и така до вечерта до следващата инжекция.
Колкото до това дали боли като ти бият Пурегон - целувам ръцете на сестрите от клиниката на Владимиров - не усещах почти нищо!!!
*
Тук инжекциите трябва да си ги биеш сам. Направо незнам как ще се справи мъжът ми с мускулните, като припада само като види иглата.  :roll: Та това повече ме притеснява от болката.
Life is good.
Do what you like,
like what you do.
*
Цитат на: Lila
Тук инжекциите трябва да си ги биеш сам. Направо незнам как ще се справи мъжът ми с мускулните, като припада само като види иглата.  :roll: Та това повече ме притеснява от болката.

и при нас така.бий си ги сама.