Имах синина на дупето от две инжекции и опищях клиниката
девойки, вие как сметате да раждате, при положение, че за една мускулна инжекция опищявате клиниките и ходите на зъболекар само дрогирани?
сега, шегата настрана. усещанията за болка са различни при всеки човек, това е едната причина за различните сведения, които се дават тук. другата причина е начинът на поставяне - има много внимателни и квалифицирани сестри, които поставят мускулните инжекции по правилата и не причиняват никакъв дискомфорт и последици за пациента. други пък хакат иглата, изстрелват съдържимото за секунда и айде готово. най-зверската синина, която ми остана цял месец, ми направи една акушерка в Майчин дом по тази схема.
за мен сестрите при д-р Владимиров са перфектни в това отношение - никога не съм имала проблем!
но пак да кажа - опитайте се по-малко да се фокусирате върху дребните отрицателни ефекти на лечението ви сега - с нищо не ви помага постоянното размишляване на тема "сега ще напълнея ли, от това ли ми се реве, защо съм скапана, ох, колко ме боли и т.н."...
първо, в повечето случаи причината е извън лечението, а в главите ви. и второ - ако тези усещания са ви такъв проблем, може би това лечение и този път просто не са за вас, извинявам се за директността... тук има момичета, минали през купища операции и болезнени манипулации, няма сега да се стряскате на едни инжекцийки, я!