Изненада, намерих итернет, но е изкл. неудобно за писане ...
Как сте момичета.Бая сте пописали..
Веста миличка,съжалявам за отлагането..много е гадно.Била си с една нагласа,а сега ново двайсет.Не се тормози миличка,бъди спокойна
и много целувки.
Катрин ,
!
Зизка - и ние сме така миличка,неизяснен..мразя е вече тази дума.Много целувки и успех!
Stelxen - успех !Имаш много стиснати палци от мен!
Apr - къде си душичко ?
Аз съм на моренце момичета,само че времето и вчера и днес не става за плаж.Надявам се по-късно следобяд да се пооправи времето и да отида поне за малко.
Щях да ви питам,ако дай Боже съм забременяла,дали има проблем да влизам във водата,защото всички около мен ми надуват главата,че не е хубаво.Аз казах на Док ,че ще ходя и той каза,че няма проблем...та,споделете вашето мнение.
Иначе относно симптомите - нямам никакви,нито гърдите са ми чувствителни,нито ми се гади,нито съм подута - нищо.Свикнах с утрогестана -та,поне не ми става гадно от него.Единственото по-различно усещане е - болки в десния яйчник,чак кръста започва да ме боли,но минава бързо..Та,както гледам,май ще си чакам М.
Много ви целувам ( и се извинявам ако съм изпуснала някой) ,но наистина е много неудобно за писане.
Успех на всички !