0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Аз съм си тук , чакам си търпеливо септември и ви наглеждам...
Катрин - успех миличка,с теб сме,както винаги. :)
Анук , ако не  бъркам и при Коалка не е имало симптоми...и при Катрин , пък и двете ни радват сега.Много късмет и стиснати палци за положителен резултат...
Коалка ,  :bighug:
Веста , надявам се всичко при теб да върви в положителна насока и антибиотика да не попречи..


да ,не чета добре,съжелявам,вече разбрах :))
*
Да, права е Йоли, нямах симптоми при успешния опит. При първия, неуспешния, все ми се струваше, че чувствам разни неща. Пък то нищо не излезе. Така че, Анук, чакаме резултати :)
Йоли, то до септември не остана почти. Ти какво реши? Взе ли си час вече за някого?
katrin_sl - къде ще ти правят редукцията?
jolie16 - както е писала Коалка то не остана
 :bighug:

 7 - :ask:
Редукцията ще я правят в клиника Щерев, при д-р Тимева. Все още незнам кога точно ще бъде. Предполагам към края на другата седмица. Много ми е мъчно и незнам как ще го преживея това изпитание. Всяко достигнато премеждие е по - абсурдно от предишното. Май Господ се подиграва с мен.
*
Не е вярно, Катрин! Никой не се подиграва с теб. Не приемай така нещата! Помисли си за всички момичета в тази тема, които със сигурност биха предпочели да са на твое място, отколкото да трупат неуспешни опити. Че е изпитание е вярно. Но после пък ще ти е още по-хубаво когато всичко се подреди и дечицата ти се родят живи и здрави.
А и всички тук, и не само от тази тема са с теб и ти стискат палци много!
koala -  е права
katrin_sl - Горе главата  :crossfingers:
*
Не е вярно, Катрин! Никой не се подиграва с теб. Не приемай така нещата! Помисли си за всички момичета в тази тема, които със сигурност биха предпочели да са на твое място, отколкото да трупат неуспешни опити. Че е изпитание е вярно. Но после пък ще ти е още по-хубаво когато всичко се подреди и дечицата ти се родят живи и здрави.
А и всички тук, и не само от тази тема са с теб и ти стискат палци много!

Напълно подкрепям казаното от Коалка-Катрин,дори ще се молим на Господ всичко да е наред по време на редукцията! Ето при мен и последната инсеминация върви към неуспех-тази сутрин баз.температура направо ме срази :(. Не искам повече да чакам,искам бебе! Йоли-съжалявам,че и ти не успя но надеждата не умира-приготвяме се за следващата крачка а до тогава си пожелавам да забременеем по естествен път.  Анук-успех! Стискам палци на всички! :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
   
*
Zyza, каква мислиш да бъде следващата стъпка и кога? А и нищо не се знае, може пък нещо да не е отчел термометъра вярно. Не отписвай още нещата.
Момичета,  :bighug: :bighug: :bighug: Незнам какво бих правила без вас.
Всички чакащи ще успеете - знам това. Стискам ви палци!
*
Zyza, каква мислиш да бъде следващата стъпка и кога? А и нищо не се знае, може пък нещо да не е отчел термометъра вярно. Не отписвай още нещата.
Следващата стъпка е през декември-тогава имам среща за да уточним нещата по инвитро процедурата-тогава започваме и с 3-седмични стимулации(ако съм разбрала правилно) и януари инвитро!Другият месец се прибирам в БГ и смятам да посетя д-р Александров.Не мога да повярвам направо,че всичко това се случва с мен и,че толкова много време чакам за бебе,з-то като погледна всичко ми е наред.
   
*
Zyza, защо инвитро тогава? Казваш, че всичко е наред.... Може и да си писала по-назад, но нещо не си спомням?
*
И аз съм се запътила към инвитро, и при нас няма проблем уж...не ми се дават пари за инсеминации до безкрай.Ще направя 5,максимум 6 и ще подавам документите за фонда...а както казват повечето , при инвитро в много от случаите се разбира къде е проблема..
Анук - бъди спокойна миличка, с теб сме.
Катрин - страшно много успех миличка и се радвай,ще имаш 2 , наистина не мога да си представя какво е усещането да загубиш две,но пък ти можеш да си представиш какво е усещането след поредната неуспешна процедура или поредния отрицателен тест.Така че - радвай се миличка,бъди много щастлива и спокойна ...искрено ти желая всичко да е наред след редукцията и си мисли,че така е по-добре и за теб и за бъдещите ти дечица.Определено мога да кажа,че си достатъчно силна жена от това,което съм изчела дотук.Господ не се подиграва с теб,той ти помогна и занапред ще е така.
Коалка - много много ти блгодаря за подкрепата и че все още влизаш в нашата темичка,даваш ми много надежда всеки път..Целувки
Зизка - и ние ще успеем мила,убедена съм,явно е ,че ще е по трудния начин,но пък после ще е по-сладко,както се казва..Много ти стискам палци,да знаеш.
На всички други - много късмет и вярвайте,и ние някой ден ще се радваме на здраво детенце.
P.S -все още не съм звъняла за час,на stand-by съм и правя малко ремонт вкъщи,даже отидох и на антицелутен масаж  :lol: :lol: за пръв път.
От септември ще видя накъде ще ме повлекат краката,но мисля да направя четвърта инсеминация при Владимиров и да мога да подготвя документите за инвитро и докато чакам мисля да си запиша час при Щерев за една,две максимум инсеминации.
Уж това съм решила пък ще видим по-нататък...малко съм на моменти... :wink:
Извинявам се за дългия и малко по-емоционален пост :oops:
Целувки на всички и лека вечер от мен !
« Последна редакция: Август 18, 2011, 20:18:59 pm от jolie16 »


Здравейте момичета записвам се с 4то инсе ,тъй като след снимката  тръбите са проходими и ме отрязаха този месец за инвитро. Започнах стимулация с фостимон. Според доктор Александров единствения шанс ми е инвитро.
Зузи, Йоли все пак може и да стане някоя магия и да не стигнем до инвитро.
Катрин всичко ще е наред всички сме стеб с най силната положителна енергия .
Коалка как си миличка дебелееш ли.
На всички останали много стиснати палчета.
Красиfile:///
*
Re: Инсеминации - Юли, Август, Септември 2011 - Късмk
« Отговор #414 -: Август 18, 2011, 23:20:54 pm »
Zyza, защо инвитро тогава? Казваш, че всичко е наред.... Може и да си писала по-назад, но нещо не си спомням?

записана съм в списъка за чакащи от месец март и долу-горе се чака 1г. Тук след 6 несуспешни инсета(моите бяха дори и 7) се минава към инвитро.Сигурно може да се правят още инсеминации-но те вече ще са в частни клиники,а и след 7 несполучливи -няма смисъл да се надявам повече на тази процедура.А като си помисля,че съм и с 2 извънматочни бременности-знае ли човек,все си мислех че ако стане има вероятност да заседне отново в тръбата.Ако ме бяха питали мен в самото начало,направо на инвитро щях да се подложа,но пътят тук е такъв(първо 6 инсета и след това инвитро)Понеже аз се лекувам от дълго време в тази клиника,ме записаха в листа на чакащите за инвитро от 3-та ми инсеминация.  Краси-дано успеете с тази инсеминация  :crossfingers:-дано,дано,дано!   Йоли силно стискам палци и на теб да успеете на инсеминацията при д-р Владимиров,и да не достигаш моята бройка!  И както казва Йоли-"КОАЛКА СТРАХОТНА СИ"–пази се миличка и се радвай на preggo.Прегръщам ви всички :bighug: :bighug: :bighug: 
« Последна редакция: Август 18, 2011, 23:25:43 pm от zyza »
   
*
Много сте мили, момичета! Аз съм добре, мен не ме мислете! А съм тук, защото имам задачка - поне още 5 положителни тестчета до края на септември трябва да видя от вас!
Иначе, до тук съм с 3-4 кг отгоре, а и на корем съм понадебеляла :) Бебка е вече около 300гр и около 17 см. Ще започвам да пазаря вече за девойката, дори някои неща съм ги поръчала, въпреки че доста хора смятат, че е рано. Но аз искам да съм подготвена, а и времето си върви.
Краси, много ти стискам палци ти да си една от тези с положителни тестчета още другия месец!
Чакаме Анук сега!
Zyza и Йоли другия месец трябва да се отчетат вече - дали с инсе, дали с магия, трябва да стане.
Много целувки момичета и да знаете, че аз съм с вас и бебка ви праща много поздрави с пожелания скоро да си има компания!
*
Здравейте момичета и от мен.Вчера изследвах ТСХ вече е 1,81  :ywoohoo:
Звънях на доки да питам за антибиотиците, но в понеделник е на работа и тогава ще стане ясно.Но както горе-долу смятам аз до инсето ще са минали около 20 дни от антибиотика и се надявам да няма проблем.И дано да нямам задържан фоликул  :crossfingers: Абе с две думи има още няколко неизвестни дали ще има инсе скоро  :)
Катрин миличка Господ не ти се подиграва, просто те подлага на изпитание, но Той ще е този , който ще е с теб по време на редукцията, включително и ние мислено разбира се. :grouphug2:
Коалка  :bighug:
Анук и Краси  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Знам, че ще ни зарадвате скоро!!!
Йоли да след 5-6 неуспешни инсета е нормално човек вече да се насочи към инвитро, обачееее.... кой ти каза, че ще достигнеш тази бройка  :)Аз съм сигурна, че ще ни зарадваш още този опит.
На всички чакащи пожелавам много късмет!!!! osi_9


*
Браво, Веста! Ще се подредят и при теб нещата, ще видиш. Не може все да има проблеми, трябва да се случват хубави неща. Мели беше писала, че инсе може да се прави дори и при антибиотично лечение, така че, имаш голям шанс този цикъл да е твоят. Дръж си ТСХ-то ниско, пази си положителните мисли и всичко ще се получи
*
Сега ще поспамя темата, но срещнах нещо, което много ми хареса и искам да го споделя с вас....
•   Имало едно време, едно малко бебенце,което се гласяло да дойде на бял свят. В деня, в който трябвало да се роди, то отишло при Бог и попитало притеснено: - Господи, аз съм толкова малко и беззащитно. Какво ще правя, как ще живея на Земята? Как ще се справям с всичките трудности там? Бог се усмихнал и отвърнал: - Не се притеснявай, детето ми. Аз избрах най-добрия и най-верния сред всички ангели тук и ще го пратя при теб на Земята. Този ангел ще те очаква там с огромно вълнение и трепет да се появиш, а след това ще се грижи за теб и ще ти помага във всичко. А бебето пак попитало: - Но, Господи, аз не зная езика, който говорят хората на Земята. Как ще разбирам какво ми казват? - И за това не се тревожи. Твоят ангел много внимателно и търпеливо ще те научи на техния език. Винаги ще ти говори с обич и нежност, ще те нарича с най-милите и ласкави думи,. Всяка вечер ще ти пее приспивни песни. И така ти много лесно и бързо ще научиш всичко... Въпреки всичките тези уверения обаче, бебето пак не можело да преодолее притеснението и страховете си. И за пореден път попитало: - Господи, тук всички говорят, че на Земята има много злини. Казват, че и хората там били лоши. А аз съм само едно мъничко бебе, как ще се справя с тях, как ще оцелея там? - И за това съм помислил, детето ми... - отвърнал Бог. - Твоят ангел през цялото време ще се грижи за теб и ще те пази от всякакви опасности. Ще те закриля и брани дори с цената на собствения си живот. Така, че не се тревожи и за това... В този момент се чул някакъв шум. Притихнали, заслушали се и разбрали, че това са гласове от Земята. Което значело, че е време вече бебето да тръгва. Усещайки това, в последния миг бебето попитало: - Господи, но ти не ми каза, как се казва моят ангел на Земята. Аз как ще го позная? Бог се засмял и тихо отвърнал: - Няма значение, какво е името. Ти ще наричаш своя ангел... Мамо


*
Вестичка ,много се радвам за теб и оттук нататък дано има само положителни новини при теб. А другото направо ме разплака ,много е хубаво...