0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

след единствената ми извадена яйцеклетчица, която за съжаленеие не беше добра
и не се оплоди
сега ще пробваме инсе
дано този път прегнила помогне
дано имам една едничка читава я.
дано се оплоди
дано, дано
само си викам дано
Момичета, връщам се от преглед хем с добри, хем с лоши новини. Бебетата се оказаха 4. Четири плодни сака, четири сърчица и всички са добре. Лошата новина в случая е, че няма да мога да ги износя и ако до 2 седмици не се редуцират сами, ще ме пратят в София да махнат двете. Такъв рев му дърпам и в момента....Какво става сега, да се моля две от децата ми да умрат до 2 седмици. Мамка му!!!!!!
*
Ooo миличка , недей да плачеш мила,много те моля.
Не може ли само едничко ембрионче да редуцират или и трички са ти много?
Само не се тормози,мина през дълъг път.Всичко ще завърши добре..Наистина не знам какво друго да ти кажа.Прегръщам те много !


*
Катрин успокой се моля те!! :bighug: :bighug:
Всичко ще е наред ще видиш. Опитай да не се притесняваш много. Силно гуш от мен.


*
Катрин ти в клиниката в която прави инсето, прави ли преглед?Те ще ти дадат най-добрите препоръки.Само спокойно мила.Знам че е ужасно, но се успокой и мисли трезво колкото и да е трудно в такива моменти.

*
Катрин спокойно,миличка,всичко ще е наред!Трудно ти е но знам,че ще се стравиш и с тази трудност!Кураж,мила!
*
Катрин, и при мен имаше опасност да се случи такова нещо, заради многото фоликули и всичките спукани при инсето. Аз много се чудех какво ще правя, ако са повече от две... Честно казано, добре че не ми се наложи. Знам пред каква дилема си. Как да решиш кои да махнеш, ако се наложи. Но със сигурност пък така ще запазиш здрави другите две. Така че, преценявай ситуацията от всички страни. За съжаление в случая трябва да решиш, за да запазиш две до края. Знам, че е трудно, но всичко е въпрос на гледна точка. Не плачи, а запази своите нерви и тези на бъдещите си деца. Със сигурност ще ви трябват!
Много те прегръщам и ти пожелавам само да се успокоиш и да разсъждаваш. Така ще приемеш нещата по-лесно и всичко ще се нареди.
Мисля, че трябва да споделяш тук всичко, което те вълнува и ще ти бъде по-лесно.
*
katrin_sl  миличка знам,че решението ще е много трудно но също знам,че ще вземете най-правилното!Същото решение се взима и при ин-витро(освен ако не бъркам нещо)- ако има много ембриончета се избират само 1 или 2 за трансфер а другите  :( така,че не се притеснявай,всичко ще се нареди,най-важното е които и бебоци да се изберат-да са живи и здрави до края,нали за това се борим. :bighug: :bighug: :bighug:
   
Охх, милички, шоковата ситуация мина и сега гледам по - ведро на нещата. Аз вярвам на лекаря си и знам, че ще ми препоръча всичко за хубаво. Сега ще почакаме 2 седмици, за да видим как ще се развият нещата, а после ще се прави каквото се налага.
Понеже ни се налага да пътуваме тази седмица, дори се пошегувах с мъжа ми, че по 6 души в колата не е разрешено.
Благодаря ви на всички за подкрепата.
Целувам ви!
*
Катрин ,  :bighug: :bighug:.Така те искам миличка!Целувки и всички сме с теб,както винаги !


Катринче, стискаме палци всичко да се подреди по-най-добрият за вас начин!  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Катрин, радвам се, че си по-добре! Ако можеш, опитай се да гледаш на това, което предстои да се дослучи като продължение на процедурата, която ще сбъдне мечтата ти. Не е приятно, но е факт, че вече сме се отдалечили от естествения ход на нещата и пътят при нас е по-особен. Кураж!  :bighug:
zyza , съжалявам за поредния неуспех, знам какво ти е... Дано пък успехът да дойде точно следващия път, когато вече най-малко го очакваш  :bighug:
Anuk_Anuk , дано!!!! Успех!
Йоли, радвам се, че си с план и не се предаваш! :bighug:
Коалка, успех със задачките, но не се претоварвай! :wink: Ще има време и за почивки, сега имаш още по-приятни неща за които да си харчиш паричките. :bighug:

Аз съм в почивка, момичета, но стискам паци за всички, които не са!
Здравейте момичета отдавна не съм писала но вече ще бъда по редовна
Коалка радвам се че при теб всичко е наред
Катрин настина е трудна ситуацията при теб няма ли шанс да ги задържиш всичките или е прекалено опасно Всичко ще се нареди по най добрия начин само трябва да слушаме лекарите те знаят най добре
Зизи съжалявам миличка
При мен при  снимката на тръбите всичко излезе на ред не знам дали ще ми я признаят обаче надявам се да не губим време с нова и да преминем към инвитро
На всички останали много късмет и стиснати палчета
Красиfile:///
*
Стоянова ти колко инсеминации направи?
Защо като всичко е наред с тръбите не пробваш още 1-2 инсеминации?


Ех, момичета, какво бих правила без вас и подкрепата ви! Силно ви прегръщам и стискам палци вашите неща да се получат по най-добрия начин.
Аз се чувствам прекрасно, като изключим силната отпадналост понякога. Следващият преглед е във вторник - да видим какво е положението.
Целувам ви!
*
Катрин с теб сме :)

Стоянова, това е радващо :) Сега вие знаете на къде ще поемете, пожелавам ви успех.

Веста и аз трябва да пускам контрола на ТСХ.Преди първото инсе ми беше 1.7, о какво щастие беше.Сега си нямам и на идея.Тук в Плевен ме е страх да пусна контрола, бъркали са ми изследванията и не знам, а да ходя до София заради едно изследване не си заслужава.Ще го умувам, но трябва тия дни да я пусна, за да знам какво е ТСХ-то и какво да правя преди септември.

*
Знаете ли, дали жената трябва да има изследвания СПИН, Васерман, хепатит и др. преди процедура ИНСЕ?
Къде се правят, колко струват, правят ли се безплатно?
*
 Доци Да, трябва и не само жената , а и мъжа. Не ги поема здравната каса. На мен ми струваха 110лв общо за двамата.Правят ги в лабораториите.
Маги на мен преди първата инсеминация ТСХ го бях свалила до 1,67. После два месеца по-късно преди втората пак го изследвах и се беше покачило над 2,50 / не помня точно колко беше/ но д-р Начев категорично каза никаква процедура.Така, че препоръчвам преди да започнеш стимулация да си направиш изследване, за да си наясно.Ти на каква доза л-тироксин си и от колко започна да го сваляш?


*
Започнах от 8.18 да го свалям, беше доста височко  :? в момента съм на 50мкгр еутирокс и се чувствам добре, а и си мисля, че закрепихме ТСХ-то защото доста варираше предните месеци.

Доци, попитай в ХЕИ. Мисля, че там правят изследвания за спин, ако не безплатно, то ще е по - евтино. Заинтересувай се! Може и нещо друго да мине от там.