Йоли, и нас ни вика в събота в 10.00 Ще се видим
Иначе за лигавицата и на мен не ми казваше, ако не го попитам. В последствие видях къде записва дебелината й в досието и не го и питах. Разбира се, винаги можеш да го попиташ. Не се тормози да си правиш изследвания. В събота просто го попитай не са ли необходими изследвания и ако не - защо.
Винаги, когато претърпим неуспех, се питаме дали сме попаднали на правилните хора и в правилното време, но нямаме друг избор, освен да се надяваме и да вярваме, че е така. А това си е влудяващо! Честно казано, днес отидох с много надежда в клиниката, имам доверие на д-р Владимиров, защото в доста ситуации ми показа, че за него това не е просто работа, от която печели добре, а посвещение. Вярвам, че е така, въпреки огорченията, които изпитвам.
Давам си сметка, че това с фоликулите си е и на късмет - четох за жени, забременели при фоликул 30 мм, спукан доста след 48 часа след Прегнила. В крайна сметка, път винаги има! Ние вече вървим по него, така че ще му се види и края
Катрин, Йоли, Коала, благодаря за подкрепата! Пазете се и, както се казва, с Бога напред