0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Софийска среща за получаване на сувенири
« Отговор #40 -: Юни 30, 2011, 19:54:43 pm »
Здравейте, искам да се извиня, че няма как да успея да стигна. На път за срещата катастрофирахме с детето. За щастие ни няма нищо, ламарини се правят.
Изключителни извинения на организаторите на срещата и на migde, на която обещах да взема нещата...
Моля, ако някой има връзка с организаторките да ги уведоми, че нямам координати на никого.

« Отговор #41 -: Юни 30, 2011, 21:15:12 pm »
Момичета, аз минавам да пусна снимките на малките сладурчета.

Първо русокосия манекен на z22 - Жорко и бебчо Алекс на Nataly.После дойде и Raissa777 с дъщеричката си Дария, но нея не можах да я снимам, защото трябваше да тръгвам.Запознах се с тези, които бяха там.На следващата среща, ако съм си в София и имам възможност ще дойда за по-дълго.Беше ми много приятно да се запозная с всички вас.

п.с.:Ади, радвам се че всички сте добре и не сте пострадали.Колата ще я оправите, важното е, че вие не сте пострадали.
« Последна редакция: Юни 30, 2011, 21:25:12 pm от Златен дъжд »

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #42 -: Юни 30, 2011, 21:58:01 pm »
Аз искам да благодаря на всички, които работиха за да ги има
тези прекрасни сувенири!
Благодаря и на куриера си gery_k77, че успя да ми ги донесе:)
Прекрасни са!
*
« Отговор #43 -: Юни 30, 2011, 22:26:54 pm »
Беше ми приятно да се запознаем и толкова никове вече си имат физиономийки запечатани в паметта. :P
А дечицата, ах те са просто съкровища!

« Отговор #44 -: Юли 01, 2011, 08:32:31 am »
добро утро и от мен!!!
Много съм щастлива, че се запознахме!Вие сте страхотни!!!!
Следващия път за повече...
п.с. Тениската на моето дете стана перфектно.....скоро ще кача снимки :-)
Благодаря!
*
« Отговор #45 -: Юли 01, 2011, 09:58:08 am »
Много благодаря на всички които работиха за да ги има тези сувенирите!  :youwoman:

Децата ми бяха много щастливи, Ели веднага ме инструктира да и изпера тениската, че да ходела с нея на детска градина и всички да видели колко е хубава.
А ето ги и ухилените манекени:

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #46 -: Юли 01, 2011, 10:20:07 am »
Ау, тези тениски стоят страхотно! Нямам търпение да си взема моите :)
Искате ли да направим един албум на ФБ страницата на Зачатие и да качваме там снимките на децата? Ще са най-прекрасната реклама на Зачатие :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #47 -: Юли 01, 2011, 10:30:29 am »
по време на срещата възникна идея, който иска да си снима детето/децата с тениските на Зачатие и от тези снимки да оформим колажа за календара ни за следващата година.
ще бъде ефектно.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #48 -: Юли 01, 2011, 13:00:56 pm »
Съгласна съм и с Ани и с Джам. :D
*
« Отговор #49 -: Юли 01, 2011, 13:46:15 pm »
по време на срещата възникна идея, който иска да си снима детето/децата с тениските на Зачатие и от тези снимки да оформим колажа за календара ни за следващата година.
ще бъде ефектно.

На кого да пратя снимката и какви изисквания имате към нея (фон, резолюция и др.)? :)

Друг вариант е да изберем някой топъл ден някой уикенд и да заведем децата в някой парк за обща снимка.
« Отговор #50 -: Юли 01, 2011, 15:44:25 pm »
ще бъде ефектно.

На кого да пратя снимката и какви изисквания имате към нея (фон, резолюция и др.)? :)

Друг вариант е да изберем някой топъл ден някой уикенд и да заведем децата в някой парк за обща снимка.
това ми звучи страхотно :-)
« Отговор #51 -: Юли 01, 2011, 16:47:54 pm »
Мили Приятелки, много съм се затъжила за вас, ама нямам никакво време за нет. Някой ако се сети за следващата среща да ми пусне един СМС?

Много целувки на всички и ми липсвате! :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #52 -: Юли 01, 2011, 19:55:54 pm »
Аз от кой да си взема нещата. И как е по-удобно - от място или по пощата.
*
« Отговор #53 -: Юли 01, 2011, 22:17:22 pm »
И аз да благодаря за чудесните сувенири!Много съжалявам обаче,че не можах да остана.При следващата софийска среща ще гледам да не пропускам :).

« Отговор #54 -: Юли 06, 2011, 16:04:48 pm »
Благодарности и от мен за чудесните сувенири,както и на Мецани,от която си ги получих. :)
С най-голямо удоволствие ще изпратя снимка на моите момичета облечени с тениските,ако се осъществи идеята за колажа. :)
Поздрави на всички. :)

*
« Отговор #55 -: Юли 06, 2011, 21:14:02 pm »
Единственото, което мога да кажа по повод сувенирите е шапка ви свалям, прекрасни са нещата!
Благодарности на всички участвали в организацията! На Джам и Мецани, които се занимаваха сума време с моя случай! Благодаря ви момичета!!!
Стикерите са залепени, блузката съхне, а чашата я ползвам и в този момент :)

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #56 -: Юли 06, 2011, 23:56:50 pm »
Блузката ни е любима. Чашките всяка сутрин влизат в употреба  :)
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #57 -: Юли 07, 2011, 11:39:19 am »
Здравейте,
знам, че много съм закъсняла, но бих ако все още има възможност да си закупя няколко неща от сувенирите - шапка, блузка и т.н...........наистина са прекрасно!!!
Ако има вариант моля пишете ми с кого да се свържа.
Благодаря!
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #58 -: Юли 07, 2011, 11:42:01 am »
Здравейте,
знам, че много съм закъсняла, но бих ако все още има възможност да си закупя няколко неща от сувенирите - шапка, блузка и т.н...........наистина са прекрасно!!!
Ако има вариант моля пишете ми с кого да се свържа.
Благодаря!

пиши лично съобщение на Lisko
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #59 -: Юли 07, 2011, 11:42:46 am »
aditoo, много ми беше приятно - обичам да работя с точни и организирани хора :)