привет и от мен
момичета, имате ли наблюдение дали втори и трети прием на ваксините съотв. 3 и4 месец се отразява по-зле? Малко ме е страх, тъй като сме планирали на следващия ден да пътуваме, не далече, но ми е притеснено, тъй като първия път вдигна температура.
Аз вчера стигнах до прозрението, че явно и малко бебе може да има лош ден..
по друг начин не можах да си обясня истеричния рев и тоталната смяна на иначе редовния ни режим. Със събуждането се почна истеричен рев, какъвто не помня и при силните колики, нося, гушкам- само за момент се утеши и тъй кат обеше минало малко повече от час от хранене отхвърлих първоначално тази причина (на което е имало и добавка АМ). тъй като и преди два дни имаше "гладни" изблици и се съмнявах в кърмата, започнах да го храня и се успокои. Реших, че явно милото е било гладно. След около 1,5ч. поредна доза бурен рев, като аз въобще не съм свикнала така да го виждам и от отчаяние реших да покърмя малко, защото въобще не мога да го оставя да направя мляко, като мислех че ще издържи още по-малко. След това кърмене обаче, аз вече заредена с мляко го чакам да ревне пак след час, но така си откара 4-5ч..
Вечерта си беше весел и доволен, чак баща му не ми вярва как ме шашна през деня.. абе здраве да е
Весели и здрави деца на всички